Okj-s idegenvezető, melyik sulit ajánljátok?
Figyelt kérdés
Kettőt találtam ahol van és jónak tűnik. Szerintetek melyik iskola jobb? A Meta Szakközépiskola, vagy a Minerva Érettségizettek Szakközépiskolája?2012. júl. 24. 22:51
1/7 anonim válasza:
És idegenvezető is akarsz lenni?
2/7 A kérdező kommentje:
Persze. Régóta szeretnék az lenni. Csak mindig úgy voltam vele, hogy azért kéne egy diploma. Csak ami engem érdekel oda idén brutál magasak lettek a ponthatárok. :)
2012. júl. 24. 23:06
3/7 anonim válasza:
1. vagyok!
Ne haragudj, de kamu szaknak tartom. Csak a pénzbeszedés miatt inditják elsősorban.
Ha tényleg idegenvezető akarsz lenni, akkor nem a bizonyítványt fogják nézni, hanem ,hogy milyen felsőfokú idegennyelvizsgáid vannak.
+ A kapcsolatok kellenek az elhelyezkedéshez.
4/7 anonim válasza:
Hova szerettél volna jelentkezni?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy elsősorban a nyelveket nézik. Csak gondoltam ez is fontos lehet, persze csak másodlagosan. De nem igaz, hogy egy normális választ nem kapok. Nemzetközi tanulmányokra szerettem volna. De azért 473 pontot nem sikerült összehozni, de még a 450-et sem :)
2012. júl. 24. 23:17
6/7 Descence válasza:
Én a Minervát ajánlom, én is ott tanulok. Minden, a szakmához tartozó tárgyat komolyan vesznek, és normális, jó fej tanárok vannak. Szóval Minerva :)
7/7 anonim válasza:
1. válaszoló! Én úgy tudom, minden általad ismert nyelven le kell vizsgázni idegenvezetésből, nem kérnek nyelvvizsgát külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!