SZÁMALK-os Idegenvezető-utazásügyintéző-rendezvényszervező OKJ-s tanfolyamról vélemény?
Az alábbi honlapon célszerű érdeklődni:
[link] vagy személyesen bemenni és megkérdezni.
Szamalkba nem menj. Lehúznak, olyan mint a GDF. Ha esetleg nem hallottál volna a Gábor Dénes főiskoláról akkor csak néz körül a közösségi oldalakon. Mindenhol óvva intenek tőle.
Egyébként mind a két iskola SZAMALK és a GDF is magántulajdonban van. A szamalk zrt tulajdonában, tehát gyakorlatilag egy igen pénz orientált családi vállalkozás kezében van. Azért írják sokszor hogy lehúznak, mert tényleg így van. Sok mindent kitalálnak hogy fizessél. Pl. titokba megbuktatnak embereket, hogy aztán évet ismételjenek meg lehúzzák őket pótdíjakkal, rendszerint elszoktak tűnni a befizetett csekkek is amiket le kell adni, tehát ha mindenáron bevállalod akkor mindenről kérjél másolatot, még akkor is ha nem tudnak vagy akarnak adni, mindenképpen ragaszkodj hozzá. Sok közös tanár van, tehát olyan aki a GDF-ben és a szamalkban is tanít. Ezek többnyire semmit sem adnak le, valamelyik még nem is ért igazán a szakmájához.
Én informatikára jártam (hál istenek volt annyi eszem hogy ott hagyjam egy év után), de biztosan az összes szakkal vannak gondok.
Idegenvezető képzésen szenzációs tanárok tanítanak. Miután valóban magániskola, ezért nagyon odafigyelnek a tanárok minőségére. Nekem egy negatív észrevételem van. Az idegenvezetők nem a Mérnök utcában vannak, hanem a Szövetség utcában (ez a KOTK) épülete, itt bérelnek, és ez messze nem olyan magas színvonalú, mint a központi épület. Én ajánlom.
Az előző hozzászóló járt is ide, vagy csak úgy gondolja?
Utolsó!
Köszönöm, hogy írtál, végülis másik iskolát választottam, sőt picit más fajta képzést is, és nem bántam meg :)
Jobban elgondolkodtam, hogy mi is tetszett annyira a SZÁMALKban, végülis csak az épületet tudtam felhozni... Plusz, tüzetesebben utánanéztem az iskolának fórumokon, közösségi oldalon utánakérdeztem olyanoktól, akik oda járnak/jártak, és tényleg nem volt egyetlen jó vélemény sem. Tudom jól, hogy az internet a legjobb hely a pocskondiázásra, épp ezért úgy álltam neki, hogy csak a felét hiszem el annak amit látok. Az eredmény sajnos még így sem győzött meg. Így hát másik iskola jött szóba, arról pedig már csupa pozitív érv is állt a sok kontra mellett. Egyáltalán nem bántam meg a döntésemet!
Köszönöm minden válaszolónak a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!