S. O. S Segítséget kérek a felvételimmel kapcsolatban!?
SOS hívd fel a FELVIT mert ők a hivatalos szerv, nem a gyakorikérdéseken lévő idiótábbnál idiótább hozzászólók.
Holnap félfogadási idő elején azzal kezd, hogy felhívod őket, és ők 1000% hogy tudnak segíteni.
Igen, még aznap sikerült elintézni. Utólag kiderült hogy én csak előalkalmasságin voltam, (nem tudtam hogy csak "elő") és a fő alkalmasságira nem mentem el, ezért úgy számolták mintha alkalmatlan lettem volna( ezért a 0 pont)
Gyorsan hívd fel a főiskolát, az Educatiot és még akit kell, a bescanelt előalkassági papírt(ha van) küldd el a megadott e-mail címre.
Utána kijívtották, és már a megfelelő pontszámomat látom a Saját Felvimben.
Gyorsan, még ma intézd el, nehogy késő legyen!
Sok Sikert
Örülök én is, hogy sikerült megoldani. :) Ezért is javaslom mindenkinek, hogy rögtön a felvihez forduljon ne innen-onnan szedjen össze infókar. Ők a hivatalos csoport, amit ők mondanak, az úgy van. :)
Első voltam. Sok siekert holnapra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!