Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a teendő ha a februárban...

Mi a teendő ha a februárban beadott felvételimmel kapcsolatban meggondoltam magamat?

Figyelt kérdés
Februárban felső szakképesítésre beadtam a jelentkezésemet de idő közben meggondoltam magamat és nem akarok tovább tanulni más irányban indulok el. Tudom így feleslegesen adtam be meg kidobtam 9000 ftot az ablakon. Na de most várjam meg a felvételi eredményeket és akkor mondjam vissza vagy van más lehetőségem is arra hogy vissza mondjam a felvételit?

2012. ápr. 13. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
egyszerűen megvárod az eredményt,és ha felvettek,akkor nem mész el a beiratkozásra
2012. ápr. 13. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:

más lehetőség ezen kivül nincs már mint hamarabb törölni a jelentkezést ?

köszi a választ

2012. ápr. 13. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs. Nem is lenne értelme. Egyszerűen felejtsd el, hogy jelentkeztél és kész :)
2012. ápr. 14. 01:10
 4/4 anonim ***** válasza:
De lehet töröltetni a jelentkezéseidet, van rá lehetőség, az Oktatási Hivatal üf.szolgálatán részletesen el tudják mondani, hogy hogyan tudod megtenni.
2012. ápr. 16. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!