Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ponthatár. Most ez hogy van?...

Ponthatár. Most ez hogy van? Többi lent

Figyelt kérdés
A felvi.hu pontszámító kalkulátora azt írja hogy 260pont elég a BGF-KKK nemzetközi gazdálkodás államilag támogatott képzésére. Ugyanakkor a tavalyi ponthatár szerint 400kellett. Most akkor??
2012. júl. 18. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ugye most csak viccből kérdezed?
2012. júl. 18. 14:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Ugye csak viccből nem tudsz normálisan válaszolni? Nem igazodok ki ezen a hülye felvi.hu-n valamire ott elégnek írja,valamit meg nem ír pedig elég lenne rá.
2012. júl. 18. 14:36
 3/11 reptoid ***** válasza:
100%
Csak azért mert alul zöld színnel van kihúzva a pontszámod, nem jelenti azt, hogy fel is vettek volna tavaly.
 4/11 A kérdező kommentje:
360* bocsánat..most néztem
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Várj, kiröhögtem már magam a hülye kérdés láttán, ezért most válaszolok:

A pontszámító KALKULÁTOR a TE összpontszámodat mutatja, a ponthatárokat pedig 6 nap múlva tudhatod meg a felvin, elég egyértelmű formában, illetve ha kérted, sms-értesítésben.

Írd le, hogy akkor most itt mi a baj, mert lehet, hogy én vagyok hülye és a kérdést értettem félre...

2012. júl. 18. 14:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsáss meg, nem én vagyok akkora veréb, hogy a PONTHATÁR és az ELÉRT PONTSZÁM fogalmát összekeverem, illetve a KALKULÁTOR szó jelentésével is gondjaid vannak, ha jól érzékelem.

Pontszámító kalkulátor

A kalkulátor azzal a céllal készült, hogy a jelentkezők számára segítséget nyújtson a (várható) felvételi összpontszámuk kiszámításában. Érdemes kihasználni a felület adta lehetőségeket, és számításokat végezni, hogy bizonyos eredmény elérése (pl. egy újabb középfokú nyelvvizsga megszerzése, vagy valamely érettségi eredmény javítása) hogyan befolyásolja az elérhető összpontszámot.

Fontos: A használat során azok, akik még nem szereztek érettségi bizonyítványt, a 12. év év végi jegyeiknél és az érettségi eredményeknél adják meg a várható eredményeket, mert csak így kalkulálhatóak ki a pontszámaik!

Figyelem! Az egyéni sajátosságok kezelésére a kalkulátor nem alkalmas. Így a külföldön szerzett eredmények megadása esetén, vagy azoknál, akik nem tanultak középiskolában idegen nyelvet, illetve nincs idegen nyelvből érettségijük, a kalkulátor nem alkalmazható! Továbbá az 1996 előtt érettségi vizsgát tett, felsőfokú végzettségű jelentkezők esetében, akik alapképzésre, egységes, osztatlan képzésre jelentkeznek, az eredmények pontos kiszámítása szintén nem lehetséges, mivel ilyenkor az általános szabálytól eltérő pontszámítás is alkalmazható.

A részletes felvételi pontszámítási szabályok megtalálhatók a 2012. szeptemberben induló képzések Felsőoktatási felvételi tájékoztatójában.

Az itt kiszámított pontszámok a megadott adatokat veszik alapul és kizárólag tájékoztató jellegűek! A mesterképzések pontszámítására a kalkulátor nem használható!

Belépett felhasználóként, lehetőséged van az adatok mentésére, és későbbi módosítására.

Ha még nem rendelkezel azonosítóval, regisztrálj!

Az az úgynevezett "hülye" felvi csak ennyire egyértelműsíti, biztos ők a barmok, hogy egyesek olvasni sem tudnak...

2012. júl. 18. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nem elégnek írja az a szemét,mocsok felvi, hanem ki meri számolni helyetted, meg az olyanoknak, akiknek a számológép túl bonyolult eszköz. Mit akarsz egyébként ennyi ésszel egy egyetemen? Ablakot mosni?
2012. júl. 18. 14:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
De várj, továbbmegyek. A mocsok felvi direkt ilyen, hogy a sok zseni ne tudjon felvételizni, meg ne érthesse a dolgokat. Az oldal bonyolultságát már a CERN-ben is kutatják a LHC(Nagy Hadronütköztető) segítségével is. A vezető kutatóknak eddig nem sikerült megoldás találniuk, ketten belehaltak, mikor a nagy, piros betűs szájbarágós, egy növény számára is érthető megfogalmazásban találtak infókat a felvi.hu-n.
2012. júl. 18. 14:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszon besírtam XD :D
2012. júl. 18. 14:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne csodálkozz, ha olyan hangvételű kommentek születnek, mint az előzőek, mert ezek tényleg olyan alap dolgok, amiket egy felvételizőnek tudnia kellene. :D A felsőoktatásban nagyon gyakran nem lesznek ennyire egyszerűek a dolgok, mint egy felvi.hu, és segíteni se nagyon fognak.

A pontszámító kalkulátornak semmi köze ahhoz, hogy mennyi lesz idén vagy mennyi volt tavaly a ponthatár. Mindig kiírja a pontszámot, hogyha mindent normálisan kitöltöttél, ami az adott szakhoz kell, és a pontszám a jogszabályi minimum (240 pont) felett van.

2012. júl. 18. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!