Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BGF-GKZ Zalaegerszeg Gazdasági...

BGF-GKZ Zalaegerszeg Gazdaságinformatika idei ponthatár?

Figyelt kérdés
Tudom, tavaly 200 pont volt a ponthatár, szerintetek idén mennyi lesz, ha 240 felett (idei minimum ponthatár) akkor, szerintetek mennyivel lesz a minimum felett, csak esetleges tippeket szeretnék. Szóval, hogyha tavaly is a minimum volt a ponthatár, most is lehet?

2012. júl. 17. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz csak egy két ponttal 240 pont fölött a határ, mivel összesen 97-en jelentkeztek a 150 helyre, első helyen 22-en jelentkeztek, én ilyen 50 fő körülire saccolom a maximum bekerülőket, 240-250 ponttal. Te oda jelentkeztél? Mennyi pontod van?
2012. júl. 22. 18:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen oda csak 275, köszönöm a korrekt választ +++++
2012. júl. 22. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!