Ha az iskolámban nincs alkalmam Biológiából és Kémiából érettségizni (Budapest), akkor más iskolában van lehetőség külön megírni azokat is? Úgy, hogy beülök egy másik suli tanulói közé és megírom e kettőt külön?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 17:55
11/15 A kérdező kommentje:
Az egyéni vélemény, tisztában vagyok a helyesírási szabályokkal, de így jobban szemet üt, aki a kérdések között kutat. De ez annyira mellékes, nem ez itt a kérdés..
A kérdéssel kapcsolatos válaszod köszönöm.
2012. júl. 19. 11:02
12/15 kavics33 válasza:
Középszinten akkor érettségizhetsz a nevezett tárgyakból, ha két évig tanultad azokat.Akkor az iskolád köteles megszervezni a vizsgát egy főre is.Nem kell másik iskolába menni. Oda nem is mehetsz.
Ha nem tanultad megadott ideig a tantárgyakat, emelt szintre még mindig jelentkezhetsz.
13/15 reptoid válasza:
"Középszinten akkor érettségizhetsz a nevezett tárgyakból, ha két évig tanultad azokat"
Ezt a hülyeséget magadtól találtad ki, vagy tanították neked?
14/15 anonim válasza:
19:22: 0 pont. Nem baj, ha rosszul tudod, rémhírekből tájékozódsz, nem nézel utána, csak másokat ne vezess félre. Még itt van feljebb a kormányrendelet száma, ahol minden le van írva, azzal nem lehet kötekedni.
15/15 reptoid válasza:
Végül is... Biztosan azért érettségizhettem társadalomismeretből és infóból is, mert csak 1 évig tanultam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!