Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha az iskolámban nincs alkalma...

Ha az iskolámban nincs alkalmam Biológiából és Kémiából érettségizni (Budapest), akkor más iskolában van lehetőség külön megírni azokat is? Úgy, hogy beülök egy másik suli tanulói közé és megírom e kettőt külön?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 17:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az egyéni vélemény, tisztában vagyok a helyesírási szabályokkal, de így jobban szemet üt, aki a kérdések között kutat. De ez annyira mellékes, nem ez itt a kérdés..

A kérdéssel kapcsolatos válaszod köszönöm.

2012. júl. 19. 11:02
 12/15 kavics33 válasza:

Középszinten akkor érettségizhetsz a nevezett tárgyakból, ha két évig tanultad azokat.Akkor az iskolád köteles megszervezni a vizsgát egy főre is.Nem kell másik iskolába menni. Oda nem is mehetsz.

Ha nem tanultad megadott ideig a tantárgyakat, emelt szintre még mindig jelentkezhetsz.

2012. aug. 15. 19:22
 13/15 reptoid ***** válasza:

"Középszinten akkor érettségizhetsz a nevezett tárgyakból, ha két évig tanultad azokat"

Ezt a hülyeséget magadtól találtad ki, vagy tanították neked?

2012. aug. 15. 19:25
 14/15 anonim ***** válasza:
19:22: 0 pont. Nem baj, ha rosszul tudod, rémhírekből tájékozódsz, nem nézel utána, csak másokat ne vezess félre. Még itt van feljebb a kormányrendelet száma, ahol minden le van írva, azzal nem lehet kötekedni.
2012. aug. 15. 19:33
 15/15 reptoid ***** válasza:
Végül is... Biztosan azért érettségizhettem társadalomismeretből és infóból is, mert csak 1 évig tanultam őket.
2012. aug. 15. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!