Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Bértartási lehetőség Budapest...

Bértartási lehetőség Budapest mellett?

Figyelt kérdés
Hamarosan lóvásárlásra adom a fejem :) de előtte szeretnék tájékozódni a környékbeli lehetőségekről. Sajnos ahova én járok lovagolni, ott több lovat nem tudnak fogadni. Én a második kerület mellett lakom, ezért ehhez közeli helyet szeretnék találni, hogy minden nap ki tudjak hozzá menni. Fontos lenne, hogy ne legyen azért nagyon drága, pl. Petneházy és társai nekem megfizethetetlen... Kérlek ne írjátok, hogy keressek rá a neten, mert már megtettem... Én személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszi a válaszokat! :)

2012. ápr. 17. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, én nagyon sok időmet töltöttem azzal, hogy lovardát keresek, de sajnos a 2. kerülethez közel, csak 3 lovit tudok. Ott van a Honvéd, a Tatti, és a 3. kerületben az Aranypatkó, ami bár olcsóbb, mint az előző kettő, de nem ajánlom.

Amúgy mennyi a nem nagyon drága?

Mert Csömörön pl van a Kurucz lovarda, ott 45 ezer a bértartás.

De sajnos ezen a részén a városnak nem nagyon vannak lovardák, inkább a XVII kerületben, Cinkotán, Fóton. Viszont innen a Berrit és a Cinkotait sem ajánlanám.

Ha van autód, akkor Csömörön van egy utca, ott van vagy 4 lovarda, illetve második kerületből kocsival már Piliscsabáig, Pilisvörösvárra sem húzós eljutni, ott is rengeteg lovarda van. Piliscsabán csak a Berek Lovardát ismerem, de azt nagyon nem ajánlanám.

Remélem tudtam segíteni.

2012. ápr. 17. 20:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Sajnos a 17.kerület, Csömör nekem nagyon messze van még kocsival is, ugyanis Solymáron lakom! Délután képtelenség a város fele bejutni :( Én is Pilisvörösvárra járok, esetleg körbekérdezek a környéken, vagy P.csabán,Csobánkán... :)
2012. ápr. 17. 21:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Kb 45ezer ami nekem elfogadható ár még. Leginkább félrideg tartásban szeretném tartani a leendő lovam :) még olyat is el tudnék képzelni, ha valaki otthon tartja a lovát/lovait a környéken, ahhoz szívesen betársulnék, szóval jelentkezzetek ha bevállalnátok a közeljövőben egy másik pacit a sajátotok mellé :)
2012. ápr. 17. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Pilicsabán van egy, ami elég jó volt pár éve, valamilyen Judité azt hiszem :)
2012. ápr. 18. 01:03
 5/5 Ajsa ***** válasza:

Szia! Mi most keresünk bértartót, Zsámbékon. Igazából egyéni feltételekkel. Van egy lovacskám. Egy magyar ügető, és neki kell egy társ. A lovadnak a kajáját kéne fizetni, és, hogy lehessen használni. Természetesen, csak én használnám, és így ki tudnám vinni a tanítványomat terepre. 15 éve lovagolok tehát értek hozzájuk.

Félrideg tartás. tavasztól őszig a lovak csak legelnek, télen széna és kevés kukorica. Ha érdekel a dolog írj privátban.:)

2012. jún. 17. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!