Bértartási lehetőség Budapest mellett?
Szia, én nagyon sok időmet töltöttem azzal, hogy lovardát keresek, de sajnos a 2. kerülethez közel, csak 3 lovit tudok. Ott van a Honvéd, a Tatti, és a 3. kerületben az Aranypatkó, ami bár olcsóbb, mint az előző kettő, de nem ajánlom.
Amúgy mennyi a nem nagyon drága?
Mert Csömörön pl van a Kurucz lovarda, ott 45 ezer a bértartás.
De sajnos ezen a részén a városnak nem nagyon vannak lovardák, inkább a XVII kerületben, Cinkotán, Fóton. Viszont innen a Berrit és a Cinkotait sem ajánlanám.
Ha van autód, akkor Csömörön van egy utca, ott van vagy 4 lovarda, illetve második kerületből kocsival már Piliscsabáig, Pilisvörösvárra sem húzós eljutni, ott is rengeteg lovarda van. Piliscsabán csak a Berek Lovardát ismerem, de azt nagyon nem ajánlanám.
Remélem tudtam segíteni.
Szia! Mi most keresünk bértartót, Zsámbékon. Igazából egyéni feltételekkel. Van egy lovacskám. Egy magyar ügető, és neki kell egy társ. A lovadnak a kajáját kéne fizetni, és, hogy lehessen használni. Természetesen, csak én használnám, és így ki tudnám vinni a tanítványomat terepre. 15 éve lovagolok tehát értek hozzájuk.
Félrideg tartás. tavasztól őszig a lovak csak legelnek, télen széna és kevés kukorica. Ha érdekel a dolog írj privátban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!