Budapesten olcsó tetováló szalon vagy lehetőség?
Én is csak olyat tudok, hogy minden megkezdett óra 5ezer.
Nekem egy 5 betüs szó (név) van a karomon, ez fél óra alatt készült el, 5ezer.
Ez alatt tényleg nem tetoválnak.
az olcsó nem feltétlenül jó, hiszen egy életen át kell viselned, amúgy én a III. vörösvári úti Stingers-be mennék az megfizethetőbb, mint a belvárosi szalonok, és élesen, precízen dolgozik bármelyikük.
amúgy akármilyen KICSI is a tetoválás, a tetoválónak ugyanúgy szüksége van tűre, tintára, sablonra, fertőtlenítőre, kesztyűre stb, hiába 5cm vagy 25cm , amit tetovál.ezért van a MINIMUM ár.
6000 ft-ért egy tetoválás szinte ingyen van...
30x40 cm 8000be? hú hát az ingyen volt akkor :-o
ha "azt hiszi hogy tud tetoválni" akkor ne menj hozzá... profihoz menj. a tetoválásért azért fizet sokat az ember mert élete végéig a testén marad (minőségért, szakértelemért fizetsz)
Menjel csak sufnitetkoshoz, aki egy kanna borert tetoval rad, az lesz a jo, egy eleten at viselni, biztos nagyon minosegi munkat kaphattal 8ezerert akkora meretben, orulhetsz, ha nem lettel hepatitises...
Mennyibe kerult a cipod, amit jovore kidobsz, mert szetesik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!