Mi a véleményetek a debreceni Csokonai Gimi angol szakáról? Olyan valakinek a válaszát is várom aki jelenleg is odajár és személyes tapasztalattal rendelkezik!
Figyelt kérdés
Mostanában több rosszat és kevesebb jót hallottam a suliról, és kicsit megijedtem a sok negatívum miatt!2012. júl. 14. 20:12
21/23 anonim válasza:
17! Én is mindig ezt hallottam, amikor még gimis voltam!
22/23 anonim válasza:
Látom nem érted milyen szavazás volt. Csak nem vagyok hülye mikor láttam a munkahelyemen a felmérést.
23/23 anonim válasza:
De akkor ez mégiscsak egy szavazás volt,nem rangsor.Egy ilyenből nem lehet objektíven megállapítani,melyik iskola erősebb.Mindenki arra szavaz,amire akar,ennyi erővel a Povolny is lehetne a legerősebb.Ami alapján ténylegesen meg lehet állapítani milyen erős egy iskola,már leírtam az előző hozzászólásomban.Ha a munkahelyeden láttad,akkor valószínűleg már nem jársz iskolába,így nincs jogod eldönteni, hogy melyik iskola erősebb, hiszen egyikbe sem jársz.Ha mégis,akkor elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!