Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a debreceni...

Mi a véleményetek a debreceni Csokonai Gimi angol szakáról? Olyan valakinek a válaszát is várom aki jelenleg is odajár és személyes tapasztalattal rendelkezik!

Figyelt kérdés
Mostanában több rosszat és kevesebb jót hallottam a suliról, és kicsit megijedtem a sok negatívum miatt!

2012. júl. 14. 20:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Gyere a Fazekasba! Ezzel nem lőhetsz mellé.
2012. nov. 19. 15:52
 12/23 anonim válasza:
Nagyon nagy tévedésbe van itt mindenki a TÁG-gal szemben. Most volt egy felmérés a debreceni iskolákról és a Csokonai már erősebb a TÁG-nál.
2013. jan. 11. 15:58
 13/23 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló! Ezt nem mondod...???!!! Döbbenet, el sem hiszem :-O

Mi történik mostanság a TÁG-ban...????? :-O

2013. jan. 11. 17:43
 14/23 anonim válasza:
Leadta a színvonalat. A Csokonaiba sok olyan gyerek jár akinek szülei orvosok.
2013. jan. 11. 18:52
 15/23 anonim ***** válasza:
12! Én is Csokonais voltam, 3 éve végeztem, én nagyon szerettem, tudsz valami forrást mutatni a felmérésről? Köszi!
2013. jan. 11. 19:57
 16/23 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a népszerűségi felmérésre gondolt,az semmit nem jelent.Mindent elmond róla hogy a Dienes nyerte meg :DD

A Csokonai meg hogy lenne erősebb mint a TÁG,még a top 100-ban sincs benne a középiskolák erősségi listáján,ugyanezen a listán a TÁG 19.

Szerintem az érettségi eredményekból,OKTV pontszámból és nyelvvizsgaarányból objektívebben meg lehet állapítani, hogy mennyire erős egy iskola,mint abból, hogy mit dolgoznak az odajárók szülei.

2013. jan. 12. 21:35
 17/23 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy a Tóth Árpádba könnyebben lehet jó jegyet kapni, mert ugye a színvonal nem romolhat :)

Viszont ismerőseimtől hallottam, a Csokiba rengeteget kell tanulni a jó jegyért. Szóval lehet ilyen tekintetben "erősebb".

2013. jan. 12. 22:33
 18/23 anonim ***** válasza:

Az érettségi mindenhol ugyanaz.

Érettségi eredményekben pedig jobb a TÁG.

Nyelvvizsgával,OKTV-vel ugyanez a helyzet.

Vicces dolog ez a "jobb jegyeket adnak",mert bárki mondhatja,de nem lehet igazából bizonyítani.Én a TÁGba járok és szerintem meg nem adnak jó jegyeket könnyen.

2013. jan. 13. 09:36
 19/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem népszerűségi szavazás volt. Igenis a Csokonai jobb helyen van mint a TÁG.
2013. jan. 13. 15:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Be tudnád nekem linkelni?

[link]

Ezen a listán a TÁG 19.,a Csokonai a top 100-ban sincs benne.

2013. jan. 13. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!