Mi a véleményetek a debreceni Csokonai Gimi angol szakáról? Olyan valakinek a válaszát is várom aki jelenleg is odajár és személyes tapasztalattal rendelkezik!
Utolsó hozzászóló! Ezt nem mondod...???!!! Döbbenet, el sem hiszem :-O
Mi történik mostanság a TÁG-ban...????? :-O
Szerintem csak a népszerűségi felmérésre gondolt,az semmit nem jelent.Mindent elmond róla hogy a Dienes nyerte meg :DD
A Csokonai meg hogy lenne erősebb mint a TÁG,még a top 100-ban sincs benne a középiskolák erősségi listáján,ugyanezen a listán a TÁG 19.
Szerintem az érettségi eredményekból,OKTV pontszámból és nyelvvizsgaarányból objektívebben meg lehet állapítani, hogy mennyire erős egy iskola,mint abból, hogy mit dolgoznak az odajárók szülei.
Az az igazság, hogy a Tóth Árpádba könnyebben lehet jó jegyet kapni, mert ugye a színvonal nem romolhat :)
Viszont ismerőseimtől hallottam, a Csokiba rengeteget kell tanulni a jó jegyért. Szóval lehet ilyen tekintetben "erősebb".
Az érettségi mindenhol ugyanaz.
Érettségi eredményekben pedig jobb a TÁG.
Nyelvvizsgával,OKTV-vel ugyanez a helyzet.
Vicces dolog ez a "jobb jegyeket adnak",mert bárki mondhatja,de nem lehet igazából bizonyítani.Én a TÁGba járok és szerintem meg nem adnak jó jegyeket könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!