Egyetemen van olyan, hogy órai feleltetés? Pláne váratlanul?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 17:09
1/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, előre meg kell adnia a tanárnak a tanmenetet, számokérések idejét, témáját, évközi jegyes tantárgy esetén is. De ha reklamálni szeretnél, a HÖK segíteni fog.
2/12 anonim válasza:
Nincs.
Nálunk olyan volt, hogy gyakorlati órák elején feltett a tanár pár kérdést az előző óra anyagából, és aki nem tudta, azt kiküldte.
3/12 A kérdező kommentje:
Kiküldte, hogy az újabb mulasztással még butább legyen?
2012. júl. 11. 17:16
4/12 anonim válasza:
Nálunk olyan volt, hogy kérdezett óra elejét a névsort figyelve és aki nem tudta a választ annak nem írta alá. Na ez a leggázabb.
5/12 anonim válasza:
2. vagyok
Előre szólt, hogy ez lesz. Aki az előző anyagot nem tudja, annak hiába magyarázza az újat, mert az előző(k)re épül.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem aljadékságok ezek? Általánosban vagyunk, vagy hol?
2012. júl. 11. 17:21
7/12 anonim válasza:
egyetemen mindent komolyabban vesznek, így a tanulást is. ezvan.
8/12 anonim válasza:
Nem tudsz válaszolni kiküld óráról így nem írja alá az az napi órádat. Max 3x lehet hiányozni, mert különben nem köteles vizsgára engedi. És máris nincs meg abból a tantárgyból a féléved. De nem minden tanár ilyen.
9/12 anonim válasza:
Az egyetem csak azoknak szól a bulizásról akik egy csomót csúsznak meg akik soha be nem tettél a lábukat, egyetemre.
10/12 anonim válasza:
Váratlanul nincs, de van órai feleltetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!