Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Netezés közben váratlanul...

Netezés közben váratlanul megszakad a kapcsolat. Mi lehet a HIBA?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A problémám a következő. Netezés közben olykor- olykor megszakad a kapcsolat. Illetve ez így nem igaz, csak a böngésző nem tölti be az oldalt. Leginkább Firefox-ot használom, és van úgy hogy 2-3 napig semmi, aztán utánna napokig csinálja. Hiába indítom ilyenkor a Chrome-ot vagy az IE-t, semmit nem tölt be. Csak újraindítás után működik tovább. Rendkívűl idegesítő.

Még megjegyezném, hogy ilyenkor, az utorrent normálisan működik, azaz van adatforgalom, és a tálcán sem jelzi, hogy a hálózattal gond lenne.

Alaplapi hálózati csat. van a gépemen. Win 7. Routeren keresztül (vezetéken) jön a net a gépembe.

Köszönöm a válaszokat !!

2012. júl. 11. 07:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Fertőzés lesz. Ezt olvasd el.

[link]

2012. júl. 11. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam újratelepités lett a vége.
2012. júl. 11. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Morph féreg.

[link]

[link]

2012. júl. 11. 12:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a leírtakat. Sokkal okosabb nem lettem, sőt tulajdonképpen egy kicsit be is szartam. Mi az amit tehetek ? Létezik netán olyan program ami lepucolja ezt ?

Vagy várjam meg amig a gépem bekrepál. Nod 32 6-os nem oldja meg ?

2012. júl. 11. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezzel próbáld meg, elméletben le tudja szedni, de ha erről van szó, az súlyos fertőzés. Újra kell rakni.

[link]

2012. júl. 11. 23:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm: Ezzel az Online scanner-rel eddig még nem találkoztam. Elvégeztem az ellenőrzést, és 4 db ferőzést talált. [link]

Természetesen eltávolította azokat. Napokkal ezelőtt a gépemen lévő program nem talált semmit.Az idő majd eldönti, hogy megoldódott e a problémám. THX.

2012. júl. 12. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Töltsd le a 30 napos próbaváltozatot, aztán vedd meg, megéri. Vannak kedvezmények is. Második évben 5000 ft-tal olcsóbban kaptam meg. Jó erősre beállítod, nem lesznek komoly gondjaid. 64 bites rendszerre is van.

[link]

2012. júl. 12. 12:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, megfontolom.
2012. júl. 12. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!