Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tanácsoltok egy jövőbeli...

Mit tanácsoltok egy jövőbeli kilencedikesnek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanulj sokat, és törődj bele akármit mond a tanár.
2012. júl. 6. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
lesz 4-5 laza középiskolás éved
2012. júl. 6. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Légy önmagad, akkor is, ha emiatt bántanak a többiek. 5 pokoli gimis évem volt, de megerősödtem a sok szenvedéstől... Viszont évek múlva én boldog ember leszek, mert tudom, hol a határ, és keményem küzdök az álmaimért, ők pedig kiégett discomajmok maradnak. :)

Meg fogod találni azokat az embereket, akik hasonlóan gondolkodnak, mint Te. :) Javaslom, hogy tűzz ki magad elé rövidebb és hosszabb távú célokat is, ha valamit el akarsz érni. :) Pl. nyelvvizsga

2012. júl. 6. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
ne lazulj el, tanulj, végig. 4 év hamar elmegy, ha tanulsz. járj el bulizni, ne tartozz abba a kasztba, aki mindenbe szarik.
2012. júl. 6. 22:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Tanácsaim, amik alapvető gondok voltak nálunk anno:

Ne törődj mások jegyeivel, mert mindenki leszarja.

Ne kergess hamis illúziókat.

Ne görcsölj rá a dolgokra.

Ha nem ismersz senkit, az sem gond pár hétig eléggé feszélyezve fogod érezni magad, de ezzel mindenki így van.

Valamint:

Légy mindig önmagad.

Kivétel ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

2012. júl. 7. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!