Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Állatorvosok, leendő állatorvo...

Állatorvosok, leendő állatorvosok?

Figyelt kérdés
Milyen a Szent István állatorvosi egyetem?Hány embert támogat az állam?Milyen szakmákban lehet elhelyezkedni?Mennyit kerestek?Milyen az oktatás és milyen az iskola állapota?Nagyon nehéz bejutni?Milyen jegyekkel és érettségivel vesznek fel?Miket vesznek figyelembe?

2012. júl. 3. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Na, én is állatorvosnak készülök, úgyhogy ez érdekelne! :D Amit tudok:a bejutás nem könnyű, de nem is lehetetlen. Küzdeni kell érte. Érettségi emelt biosz és kémia kell, ezenkívül jól jön a nyelvvizsga is (plusz pont).
2012. júl. 3. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:

felmész felvi.hu-ra és tádádááámmm ott van minden.

na de azért: a suli klassz, nem hiperszuper( plazma tv a folyosón stb nincs), de sztem megfelelő. bejutás:tavaly 425 volt a ponthatár,ezéven még nem tudni mi várható az 500as rendszer miatt. jövőre már 2 emelt kell,szal nyelvvizsga kb semmit nem ér,max dísznek mivel a két emelt kimeríti a megszerezhető pluszpontok egészét.

a keresetről nem tudok.

az hogy milyen jegyek kellenek, könnyen kiszámolgathatod abban a tudatban,hogy mennyi a ponthatár. megsúgom jó ha kitűnő vagy,márcsak azért is hogy a tanulmányi pontod meglegyen a 100, a pluszpont is 100, az érettségi átlag jó ha veregeti a 90%ot, a kémia és emelt érettségi meg kb.80% kell hogy legyen. ( nekem igy vannak a pontjaim és kb. remgek hoyg felvesznek-e ezéven :S

2012. júl. 3. 22:58
 3/3 anonim válasza:
tényleg minden fent van a felvin...:) a suli nagyon szuper!szerintem jól felszerelt! elég nehéz bejutni,én 93%os kémiával és 88%os biosszal jutottam be tavaly...:)
2012. júl. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!