Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért van az, hogy míg itthon...

Miért van az, hogy míg itthon ciki jó tanulónak lenni, az Egyesült Államokban nem?

Figyelt kérdés
Tudom, teljesen más kultúra és abban sem vagyok biztos, hogy itthon tényleg mindenhol stréberezik a jó tanulókat, de nálunk ez volt. Van az osztályban néhány gyerek, aki szín ötös, és nem valami népszerûek, sõt, keményen cikizték õket. Kint pedig 'jó tanulónak' lenni nemhogy gáz lenne, de meg is követelik ezt. És most ezt nem csak filmekbõl mondom, hanem nagyon sokan mondták már, hogy ott az éltanulókat máshogy kezelik, mint itthon. És azzal is tisztában vagyok, hogy nem ez az egyetlen különbség az oktatás terén.
2012. júl. 3. 10:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A 12:13-asnak:

Tudd, hogy nincs igazad. Én feltettem egy kérdést, ami egyáltalán nem az Egyesült Államokban folyó oktatás istenítésérõl szólt, és mégcsak nem is szidtam Magyarországot, te mégis ugyanezt tetted, csak fordítva. Egyáltalán nem úgy van, ahogy hiszitek!

''Az emberek buták, egyenesen idióták,

elhízottak, szűk látókörűek.''

A válasz: nem butábbak mint Mo.-n. Látszik, hogy a tv-ben játszott filmek alapján ítéled meg azt az országot, és ez nagy hiba! Tényleg azt hiszed, hogy ott mindenki sült krumplin meg hamburgeren él?! Tudd, hogy nem. És ha azt hiszed, hogy amerikában több az elhízott, mint nálunk, tévedésben vagy. Itthon is találsz annyit, mint kint.

A többihez meg inkább nem fűznék semmit. A lényeg, hogy meglehet, nem tudok sok mindent az ottani életérõl, de az is biztos, hogy te se! A különbség az, hogy én nem ítélek a filmek alapján, ellenben veled.

A nõvérem cserediák volt az államokban. Hetente többször beszéltünk vele és hidd el, egyfolytában arról áradozott, hogy mennyivel másabb, mint anno filmekben. És azért szerintem ő jobban tudja, hogy hogy kezelték ott az éltanulókat.

2012. júl. 3. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerinted hogyan kellene kezelni az eltanulokat egy altalanos/kozepiskolaban?-.-

Mi az amit az allamnak biztositania kellene de nem tesz meg szamukra?

2012. júl. 3. 18:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Ki beszélt az államról?
2012. júl. 3. 19:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Strébernek lenni ciki, nem okosnak. Ég és Föld a kettő
2012. júl. 3. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!