Lehet h ciki de baromira félek mert nem a cimpámba szeretném hanem följebb a füllyukat . Igazából itthon jukasztanánk ki (apukám). Mondjuk ő csinált már ijet, de nagyon berezeltem. Tűvel csinálnánk. H fáj-e mire számíthatok stb?
Nekem is itthon csinálta anyukám, hát fájni fájt de nem sokáig. Én is féltem, többször is felugrottam és mondtam hogy mégse, de aztán meglett. Anya most csinálja majd a harmadik lyukasztást.
Nem lesz vészes. Ne félj. Sok sikert :)
nekem van 2 fül tágítóm ahol ugye eredetileg van mindekinek
és felette mindkét fülembe volt 4-4 fülbevaló ugye átszúrva mind magamnak szúrtam
csak sajna egyik ami a porc alatt van az kiszakadt, másik fülembe meg tágító miatt kivettem egyet mert bezavart, meg 2 begyulladt és kivettem
ezek mind gyógyszertárba vett steriltűvel voltak szúrva
Megvan már azóta a fülcsi? :)
Ha nincs, akkor bátorítalak egy kicsit! :)
Nekem nemrég lett megcsinálva, tűvel szúrva, és én becsuktam a szemem, kértem anyumat, hogy gyors legyen. Hát gyors is volt, nem fájt. Éreztem, hogy átmegy a tű a fülemen, de nem fájt egy picit sem. Kicsit kellemetlen érzés, de semmi extra. Csak figyelni kell utána rá, hogy ne gyulladjon be.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!