Maradjak, vagy menjek? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok pécsi vagyok és februárig kell eldöntenem,hogy hova adom be a jelentkezésem(eléggé messze van még)
Pte-ttk programtervező infó?
Vagy Elte?
Maradjak itt vagy menjek Pestre?
Pécsen milyen a képzés?
2012. jún. 27. 12:35
1/10 anonim válasza:
Hello!
Én is pécsi vagyok eredetileg, és most az ELTE-n tanulok programozónak.
Amit el tudok mondani, hogy én nem bántam meg Pestet, nagyon színvonalas itt a képzés, ráadásul ami előnye van Péccsel szemben, hogy a későbbiekben sokkal több munkalehetőség van itt, sokkal jobb pénzekért, illetve, hogy itt van MSC-s képzés is.
2/10 A kérdező kommentje:
Értelek!
Eléggé el kell gondolkodjak,hogy Pest legyen vagy Pécs
2012. jún. 27. 12:50
3/10 reptoid válasza:
Egyetemi éveid alatt is a munkalehetőségeid is sokkal jobbak. Pl. már másodévesen mehetsz akár a nav n go-hoz is.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát jó,de elsősorban az a gond,hogy hol fogok lakni mivel annyi pénzem nincs,hogy albérletet fizessek kaját stb.....
2012. jún. 27. 12:58
5/10 anonim válasza:
Erre találták ki a kolit, havi 8-10e körüli összegért szállás pipa. Kajálni meg otthon is kajálnál, tehát ez a pénz amúgy is arra lenne fordítva.
6/10 anonim válasza:
A másik meg, hogy ha szociális helyzeted lehetővé teszi, akkor pályázhatsz rendszeres szociális ösztöndíjra, ami eléggé jó pénz szokott lenni.
7/10 A kérdező kommentje:
A kaját azt természetesen megtudom oldani az nem gond!
Na ez a kollégium jól hangzik!
2012. jún. 27. 13:09
8/10 anonim válasza:
Abba azért gondolj bele, hogy az elte koleszai nagyon szarok, ha komolyan akarsz tanulni, itt nagy valószínűsággel nem fogsz tudni, mert annyira putri, és tele van retardáltakkal...
9/10 A kérdező kommentje:
az már mellékes
2012. jún. 27. 13:56
10/10 anonim válasza:
Azzal se feltétlenül értek egyet, hogy nagyon szarok, ott a KCSSK, azt most újították fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!