Tanácsot szeretnék kérni! Mi a véleményetek? Menjek vagy maradjak? 1 hetes út Londonba.
1 hét nem a világ vége. Szerintem nem távolodik el tőled ennyi idő alatt.
Különben is, az apuka itt lesz vele, nem hiszem, hogy bármi gond lenne, ne hagyd ki a lehetőséget! :-)
Simán mennék.
Jó tesz neked is, és a fiúknak is.
Egy hét alatt biztosan nem távolodik el tőled.
Húúú! Én azért megértelek. Ősszel mennénk nászútra a párommal (nyáron lesz az esküvőnk), akkorra 1 hónap híján 2 éves lesz a kisfiunk. A mamával maradna itthon. Én nagyon vacillálok, pedig nem vagyok az a paramami típus. Anyukámmal egy házban élünk, külön lakásban. A kisfiam minden nap találkozik vele, imádják egymást, mégis kicsit aggódok.
Viszont a Te eseted kicsit könnyebb, mert apa otthon maradna. Így sokkal nyugodtabb lennék, de hát nászútra nem mehetek a férjem nélkül! :)))
Én a helyedben elmennék, apa otthon lesz, téged lekötnek majd az élmények és minden este beszélhettek is! Hamar elrepül majd az, az 1 hét!
Ne sértődj meg, azon, amit írok. Én ugyan ilyen vagyok, hasonló helyzet is kialakulóban.
Szóval: szerintem, mi sokkal nagyobb problémát csinálunk ebből, mint a gyerekeink. 1 hét nem a világ, már elég nagy ahhoz, hogy felfogja a dolgokat. Lehet, hogy kicsit apához jobban húz majd az érkezésed után pár napig,és kicsit rossz lesz neki, amikor elmész, de hidd el, lassan minden visszaáll majd a régi kerékvágásba. Gondold el, hogy milyen örömmel tölt majd el, amikor fut hozzád a repülőtéren. Azon semmi nem változtat (1 hetecske sem), hogy Te vagy az anyukája.
Ma láttam az utcán egy szitut: parkolóban anya, apa, 2.5 év körüli kisfiú. Annyit hallottam, hogy anyuka mondja: "taj kártya, útlevél megvan..." És az az öröm a kisfiú arcán... tuti nem a szomszéd városba vitte apuka.
Szerintem a férjed szervezzen jó sok programot, legyen sok élménye, amíg távol vagy, legyen lekötve.
Inkább érted aggódnék, sokat gondolkodsz rajta, nem fogod jól érezni magad.
Pedig egyszer "el kell engednünk" őket. Én is ezen dolgozom.
22 hós kisfiú anyukája
szia!
Végül elutaztál? Mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!