Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit történik egy beiratkozáson...

Mit történik egy beiratkozáson? Feleslegesen izgulok?

Figyelt kérdés

holnap lesz a beiratkozás a gimibe,és egyedül kell mennem. Azt sem tudom,hogy hova kell menni,mit kell csinálni,miből áll ez az egész... már előre félek hogy milesz ha találkozok majd az új osztálytársaimmal.. Tudom hogy nemfognak egészbe lenyelni,de mégis tartok tőle.:|

nyugtassatok meg légyszi:(

2012. jún. 25. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell izgulni, nem egy nagy dolog ez :D az hogy hova kell menni az iskolán belül biztos ki lesz írva valahol a bejáratnál/portánál. Én ha jól emlékszem csak pár leendő osztálytársammal találkoztam, osztályfőnökkel kicsit elbeszélgettünk, elintéztem a papírokat és ennyi, no para :D

19/l

2012. jún. 25. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem is fogsz találkozni az osztálytársaiddal :D

Ne izgulj, szivi, nem esznek meg. Úgyis lesz portás, vagy ki lesz írva, hogy hol lesz, ha más nem, akkor a kígyózó sorból észre fogod venni. Viszed a 8.-os bizidet, az orvosi leleteidet, ha kérik, viszel pénzt szépen az új diákra, ja, meg igazolványképet. Beállsz a sorba, mittudom én, megkédik, hogy milyen nyelvet tanultál, aztán ennyi.

Nem nagy szám.

17/l

2012. jún. 25. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én tavaly az anyukámmal mentem (te miért egyedül mész?), de biztos egyedül is el tudod intézni, mert nálunk is voltak egyedül.. a suli ajtaján ki volt írva, hogy melyik osztálynak melyik terembe kell mennie. ott voltak az osztálytársaim, néhányan szülővel jöttek, de olyan is volt, aki pl táborban volt és az egyik szülője jött el, vagy esetleg szülő nélkül. kb 1-1,5 órás lehetett az egész. bejött a leendő osztályfőnök, bemutatkozott (nekünk akkor nem kellett, csak szeptemberben) beszélt egy csomót, elmondta a kötelező olvasmányokat, stb.. ilyen alap-dolgokat.

nem volt valami nagy durranás, úgyhogy ne izgulj:) akkor ott is elkezdhetsz barátkozni bárkivel, de elhalaszthatod szeptemberre is, nem maradsz le semmiről.. remélem segítettem valamit. nyugi, minden rendben lesz, ne izgulj!;)

2012. jún. 25. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is egyedül mentem, mert hétköznap délelőtt volt, és a szüleim dolgoztak. Persze izgultam, de tényleg semmiség az egész. A suli ajtajára már ki is volt írva, melyik osztálynak hova kell mennie beiratkozni (melyik terembe), de ha nálatok ez nincs is kiírva, a portás biztosan segít majd. Bementem a terembe, ott ült a leendő osztályfőnököm, meg még 3 leendő osztálytársam állt a sorban. Volt aki valamelyik szülőjével ment, inkább velük beszélgettek. Ezért akkor az osztálytársaimmal nem is beszélgettem, csak köszöntünk egymásnak, de nem volt ciki vagy kellemetlen. Az osztályfőnök kedves volt, nyugi, csak a kérdéseire kell értelemszerűen válaszolni. 5 perc alatt készen is voltam, szép nyarat kívánt, elköszöntem, kijöttem, és kész is volt... Kifelé még láttam két leendő osztálytársamat, közülük az egyik azóta a legjobb barátnőm, de szeptemberben beszéltem vele először. :D

Nyugi, nem kell semmi olyat csinálnod, ami kellemetlen lenne! :)

2012. jún. 25. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
40%
mégis mi a franctól parázol? bemész a suliba, portás néni beszélni magyar, megkérdezed, hogy hova kell menned. más is pont ugyanígy van. ott gondolom kivárod a sort, beadod a papírjaidat és beszélgetsz kicsit a leendő osztálytársakkal. ennyi...
2012. jún. 26. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!