Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviban milyen az elő beiratkoz...

Oviban milyen az elő beiratkozás? És aki lemaradt róla, akkor már áprilisban a fő beiratkozáson már be sem irathatja a gyerekét?

Figyelt kérdés

A védőnő sem tudott róla hogy van ilyen előbeiratkozás, és azt mondta hogy az óvoda sem rakott ki semmi értesítőt. Mi azt hittük hogy csak áprilisban kell beiratni. Akkor már vegyük úgy hogy lemaradtunk róla?

Előre is köszönöm ha tud nekem valaki válaszolni.

2012. márc. 21. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk május első hetében van a beiratkozás az oviba.Szerintem nem maradtál le róla.

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 21. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit az önkormányzat kihirdet, az biztos úgy van, tehát ha nálatok áprilisban lesz a hivatalos beiratkozás, akkor még nem maradtál le róla. Nálunk májusban lesz.
2012. márc. 21. 16:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

De akkor mi értelme van az elő beiratkozásnak? már csak ezt nem értem...

De akkor megnyugodtam hogy nem maradtunk le róla.

2012. márc. 21. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahova én akarom beiratni, az ovi honlapján fent van a beiratkozás dátuma, a formanyomtatványok, és hogy mit kell vinni (gyereknek az iratai). Előbeiratásról nem hallottam én sem. Nálunk majd május 7-től 11-ig lesz a beíratás.
2012. márc. 21. 22:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Na, nagyon boldog vagyok, mint kiderült nem elő beiratkozás volt, hanem jelentkezni, felvételizni kellett volna, be kellett volna adni egy papírt február 24-ig.

Csak nekem ezt senki nem mondta hogy ilyet be kell adni, még a védőnő sem. Mit lehet ilyenkor még tenni?

2012. márc. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!