Mikor van az óvodákban a beíratkozás?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 13:38
1/7 anonim válasza:
Általában tavasszal.Nálunk ápr-május volt tavaly.
De hívd fel az ovit és megmondják.
2/7 anonim válasza:
Itt nálunk (Debrecen)úgy működik, hogy jelentkezési lapot kell leadni. Be kell adni abba az oviba, amelyikbe járatni szeretnéd a gyereked. 3 ovit kell beírni erre a lapra. Április 18-án lesz beiratkozás, addigra kiértesítenek postán, hogy hova vették fel a gyereket. És már abba az oviba kell menni beiratkozásra áprilisban. De a jelentkezési lap feltétlenül kell hozzá, amit max február 24-ig kell leadni.
3/7 anonim válasza:
2.: jelentkezési lapot adnak bármelyik ovibn, vagy letölthető netről is.
4/7 anonim válasza:
2.,3.: szerintem hívd fel az ovit. Mert a beiratkozás attól is függhet, hogy hol laksz. Itt Debrecenben mivel közel 50 óvoda van, valahogy szét kell szortírozni a gyerekeket. Kisebb településen, ahol csak 1-2 óvoda van, és bőven van férőhely, ott gondolom nem csinálnak ilyen nagy cécót a beiratkozásból.
5/7 anonim válasza:
Nálunk áprilisban van nyílt nap és május első hetében beiratkozás.
Jelentkezési lapról nem hallottam. Azután még én is utána nézek. (Bpest)
6/7 anonim válasza:
Márciustól érdemes körbejárni,hogy lakóhely szerint melyik ovihoz tartozik gyermeked. Ha nincs hely,akkor keress másikat,ami nem a "világ végén" van. Első lépésként érdemes megkérdezni barátot,aki már megoldotta ezt a szitut! Akár még "protekciód" is lehet általa! ;)
Ffi/37
7/7 anonim válasza:
Én Gyulán vagyok óvodapedagógus, nálunk nincs jelentkezési lap, ez óvodánként változó, sürgős esetben évközben is lehetséges a felvétel, de ez sok mindentől függhet.
Amúgy nálunk is május elején van a beíratkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!