Érettségi bizonyítvány?
Figyelt kérdés
Idén érettségiztem.Van érettségim magyarból,töriből,matekból,angolból,olaszból és művtöriből.Ezeket mind be tudják írni,vagy csak ötöt fogadnak el?Illetve olaszból és angolból emelteztem és ha az olaszt tanúsítványként jelölöm be akkor is megkapom a nyelvvizsgát?(60% fölött van,de a művtöri középszinten jobb lett)Előre is köszönöm. :)2012. jún. 24. 21:01
1/5 anonim válasza:
5 számít, és 60% felett +50 pont
2/5 anonim válasza:
Én egyszerűen nem értem, aki nem tudja miért válaszol?! Minden érettségis kérdés alá, olyan tudatlanok írnak, hogy hihetetlen. Ez ma vagy a 3. kérdés ahová butaságot írnak.
Válasz: Ha ezekből mind a 6-ból van érettségid be fogják írni a bizonyítványodba, és ennek a 6-nak veszik átlagát a pontoknál is.
3/5 anonim válasza:
Mindet beírják lévén mindegyikből tettél vizsgát.
Attól, hogy tanúsítányt kaptál még jár érte a nyelvvizsga.
Felvételinél azokból a tárgyakból számítanak pontot, amiket az iskola elfogad.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. jún. 25. 08:57
5/5 anonim válasza:
Ha 10 tárgyból érettségizel, akkor annyi kerül be a bizonyítványodba. De tényleg, aki nem tud biztosat, akkor miért ír???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!