Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megvagytok elégedve gyermekete...

Megvagytok elégedve gyermeketek bizonyítványával?

Figyelt kérdés

2012. jún. 17. 07:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, remelem sokat segitettem igy ismeretlenul, a tobb szazezer szulo kozul van egy olyan aki igen...
2012. jún. 17. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyémmel szerintem nincsenek megelégedve, csak elfogadják. 9. óta végig félévkor és évvégén is 3,6 volt az átlagom, ez most, 12. végén is bejött. Igazából a fontos tárgyakból 4-5-ös voltam, a többi (pl. kémia, fizika, hittan) húzták le, mert azokból mindig csak kettes voltam, sosem készültem, csak összetippelgettem dolgozatoknál egy kettest, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban azért könyörögnöm, hogy ne buktassanak meg. Az írásbelik is 3-4 körül sikerültek, a magyarom 5-ös. Holnap a szóbelin kiderül, hogy sikerül, de szerintem itt is mindből csak annyit tudok majd elmotyogni, hogy meglegyen a 10%-om. Csütörtökön kezdtem el olvasgatni a tételeket, eddig meg sem voltak. Holnap pedig valószínűleg az elsők között fogok érettségizni.
2012. jún. 17. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én szüleim biztos meg vannak elégedve, mindenből jeles vagy kitűnő leszámítva a fizika 4-est. :)
2012. jún. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!