Szülők, ti mit szólnátok, ha gyermeketek szelektálna?
Figyelt kérdés
A lányom (16) nagyon jó eszű lány, de nem érdekli a tanulás. Jobban mondva, annak a tanulása nem érdekli, amelyik tantárgy felé nem érez affinitást. Amit szeret, azt imádja tanulni. Csak az érettségi tantárgyaiból tanul szinte, történelemből és matematikából négyes, idegennyelvből, magyarból ötös, utóbbi kettőt imádja, ezzel akar majd továbbmenni. Informatikából már érettségizett, abból is ötös volt. A többi tantárgyból viszont nem tanul, az a célja, hogy átmenjen kettessel, hármassal. Ennek kéne engem zavarnia? Titeket zavarna? Köszönöm előre is!2012. jan. 2. 15:25
1/7 anonim válasza:
Én nem vagyok szülő, de szerintem nem kell aggódnod. A lényeg, hogy az érettségije jó lesz, úgyis az a lényeg és gondolom direkt ezért csinálja. Érettségi után senki sem nézi, hogy a nem érettségi tárgyakból hányas lett. Én inkább örülnék a helyedben, hogy ilyen jó eredményei vannak.
20/L
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így gondolom. Csak anyósom teljesen hülyének néz. Bár lehet, ez csak egy jó pont, amivel jól tud szurkálódni... :)
2012. jan. 2. 15:41
4/7 anonim válasza:
Viszont a leírás paradoxon volt, talán kérd meg a jó eszű lányod, hogy korrepetáljon Magyar Nyelvtanból.
5/7 A kérdező kommentje:
Mi is volt ebben a paradoxon? :)
2012. jan. 2. 17:40
6/7 anonim válasza:
Engem nem zavarna, de hívd fel a figyelmét, hogy ha tovább akar tanulni, akkor az új (500 pontos) rendszerben a fizika, a kémia, a földrajz, a biológia és a természettudomány tárgyak egyikéből is beleszámít a jegye a vitt pontba.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, azt tudja. Földrajza már nincs, annak az utolsó két jegye szintén 5-5 volt.
2012. jan. 3. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!