Év végi bizonyítvány általános gimnáziumokban. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Üdv, 9.-es vagyok, elsős gimis, szóval még nem nagyon vágom az év végi osztályozást. Év végén az egész évet nézik, vagy csak a 2. félévet? Ha egész évet akkor a félév minden jegyét, vagy csak,hogy hányas voltam fél évkor? Aki tudja, kérem írjon! Érdekel!2012. máj. 3. 18:15
1/4 anonim válasza:
Hát ez sajnos gimnáziumonként változó.
Nálunk a félévi jegyet 2x vették.
De volt olyan ismerősöm, ahol az egész év összes jegyét nézték. Olyan suli is volt, ahol minden tanár máshogy csinálta. Sőt olyan is, ahol egyáltalán nem is nézték az első félévet.
2/4 anonim válasza:
Tanár és iskola függő.
De pl gyakszi tanárom nem ad jegyet hanem év végén gondol egyet, hogy én 4-es leszek akkor minden hónapra beír egy 4-est :) nem semmi a fószer
3/4 anonim válasza:
Nálunk a fél év úgy van hogy az csak azt mutatja hogy akkor hol tartunk ha akkor lenne az év vége, így nyilván beleszámolják az egészet év végén. Nálatok lehet másképp van ez tanár függő iskola függő dolog, szerintem az osztályfőnöködet kérdezd meg.
4/4 anonim válasza:
A törvény szerint az egész évet kell nézni, de a gyakorlat inhomogén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!