Ha nem megyek el egy szóbeli érettségire, meddig kell szólnom a sulinak?
Az osztályomból csak én érettségiznék középszinten föciből, de töröltem az egyetemi jelentkezésemet, így felesleges lenne szóbeliznem belőle.
Hétfőn szóbelizem angolból, töriből és magyarból, a matekkal és az infóval együtt így megvan a bizonyítványhoz szükséges 5 tantárgy.
Az lenne a kérdésem, hogy le lehet még mondani a hétfői föci szóbelimet?
Nem szeretném,ha a tanárnő feleslegesen, csak miattam utazna be a suliba.
Köszi a válaszokat!
Hívd fel a tanárnődet vagy írj neki egy e-mailt.
Bár szerintem el kellene menned,mert már bíztós nem lehet törölni.
Én kémiánál csináltam ezt, azért, mert úgysem vettek volna fel, annyira nem is tudtam, és nem akartam, hogy egy 3-as vagy hasonló legyen a bizimben (a többi ötös mellé). Úgyhogy csak egy tanúsítványt kaptam az egyesemről, amivel meg azt csinálok, amit akarok :)
Szóval csak szólj, hogy nem szeretnéd, lényegében komolyabb következmények nélkül megcsinálhatod ezt.
Én mindenképpen elmennék, de ez a te döntésed.
Ha az írásbelid úgy sikerült, hogy a legrosszabb esetbe is olyan jegyet kapsz végeredményképp, ami jó neked, akkor menj el. Hátha lesz az még jobb is.
Ha pedig olyan rosszul sikerült, hogy a legjobb esetbe is elégedetlen lennél a jegyeddel, akkor ne menj el.
Azért a tanárodnak üzenhetnél, ha nincs meg a telószáma, vagy emailcíme, akkor más tanáron, vagy diákon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!