Mi van, ha nem megyek el az előrehozott szóbeli érettségire?
Figyelt kérdés
Tavaly, 11. év végén tettem le az osztályozót németből,és mentem írásbeli érettségire, rosszul sikerült, így nem mentem el a szóbelire. Idén ősszel újra próbálkoztam, most se lett valami fényes. Megtehetem, hogy nem megyek el újra? Egy tanár azt mondta nekem, hogy a harmadik ilyen "szóbelire nem elmenés" után fizetni kell a következő érettségi letételéért. (Sajnos nekem már van egy infós próbálkozásom is, az is csak négyes lett volna, így nem hagytam inkább). Pontosan akkor hogy is van ez?2011. nov. 10. 13:49
1/1 anonim válasza:
Az első javító érettségi ingyenes, vagyis ha most nem mész el, akkor év végén a német érettségidért fizetned kell. Ha viszont ezt most megcsinálod, akkor az lesz a végső eredményed. Szóval elég kérdéses dolog ez, de neked kell eldöntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!