Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » GTK-sok, ha van itt olyan,...

GTK-sok, ha van itt olyan, aki BME-n vagy BGF-en tanul, írnátok? Más is írhat, aki tud a GTK szakokról?

Figyelt kérdés

1. helyre BME - nemzetközi gazdálkodás állami

2. hely: BGF - nemzetközi gazdálkodás állami

Édesapám azt mondja, jelöljük meg 2. helyre (módosítás) a BME fizetőset 2. helynek, és a BGF államit csak 3.ra tegyem be. Szerinte - még ha fizetős is - jobban járok, ha BME-n tanulok.

Szerintetek? BGF állami legyen 2. helyre vagy BME fizetős? Azért filózok, mert BME fizetős 300.000 forint/félév.

2012. jún. 21. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Én alapból első helyre a BGF-et tenném, ilyen téren a BME nem igazán erős.
2012. jún. 21. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha apud mondta akkor úgy néz ki hogy nincs pénz probléma... szóval akár oda is tehetnéd:)
2012. jún. 21. 21:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Anyagilag nem állunk jól...

ő a BME-re járt (vegyészmérnök) és szerintem azért jobb, mert benne van a nevében, hogy egyetem, a bgf meg fősuli. De szerinte a bme elismertebb, a diplomája stb.

2012. jún. 21. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Benne van, hogy egyetem, de mivel Bolognai képzés van, ezért teljesen mindegy. Ráadásul a BME eredetileg egy műszaki egyetem, a BGF viszont gazdasági főiskola. Ha GTK-ra szeretnél járni, akkor ne a BME-re menj, mert az nem abban a legjobb.
2012. jún. 22. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a BGFre járok nemzgazdra szóval nyugodtan kérdezz! A BME-t azért nem ajánlanám,mert gazdasági területen nem olyan kiemelkedő,mint a BGF, valamint ne elég,hogy 200ezret fizethetnél félévente, de bukott kreditek után is súlyos pénzeket kell fizetni( csak ugye ezt nem reklámozzák ) és buktatni meg bktatnak rendesen, de azt mindenhol..szóval ha anyagilag nem fér bele MINIMUM 250-300 ezer félévente a költségvetésbe akkor oda NE menj semmiképp.

Én szeretem a nemzgazdot a BGF-en , nagyon erős a nyelvtanítás és 6 félévig tanulhatod ingyen, 11 nyelv közül választhatsz és tényleg színvonalas az oktatás. Viszont tanulni azt nagyon kell itt is, erre jobb ha felkészülsz.

2012. jún. 22. 11:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Meg tudnad legy szives mondani, milyen nehez bejutni a bgf koleszaba?

3 gyermekesek vagyunk szuleim nem keresnek sokat, de tobbet keresnel, mint minimalber. Szombathelyi vagyok (a tavolsag is szamit ugy tudom) van eselyem koleszra?

2012. jún. 23. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!