GTK-sok, ha van itt olyan, aki BME-n vagy BGF-en tanul, írnátok? Más is írhat, aki tud a GTK szakokról?
1. helyre BME - nemzetközi gazdálkodás állami
2. hely: BGF - nemzetközi gazdálkodás állami
Édesapám azt mondja, jelöljük meg 2. helyre (módosítás) a BME fizetőset 2. helynek, és a BGF államit csak 3.ra tegyem be. Szerinte - még ha fizetős is - jobban járok, ha BME-n tanulok.
Szerintetek? BGF állami legyen 2. helyre vagy BME fizetős? Azért filózok, mert BME fizetős 300.000 forint/félév.
Anyagilag nem állunk jól...
ő a BME-re járt (vegyészmérnök) és szerintem azért jobb, mert benne van a nevében, hogy egyetem, a bgf meg fősuli. De szerinte a bme elismertebb, a diplomája stb.
Én a BGFre járok nemzgazdra szóval nyugodtan kérdezz! A BME-t azért nem ajánlanám,mert gazdasági területen nem olyan kiemelkedő,mint a BGF, valamint ne elég,hogy 200ezret fizethetnél félévente, de bukott kreditek után is súlyos pénzeket kell fizetni( csak ugye ezt nem reklámozzák ) és buktatni meg bktatnak rendesen, de azt mindenhol..szóval ha anyagilag nem fér bele MINIMUM 250-300 ezer félévente a költségvetésbe akkor oda NE menj semmiképp.
Én szeretem a nemzgazdot a BGF-en , nagyon erős a nyelvtanítás és 6 félévig tanulhatod ingyen, 11 nyelv közül választhatsz és tényleg színvonalas az oktatás. Viszont tanulni azt nagyon kell itt is, erre jobb ha felkészülsz.
Meg tudnad legy szives mondani, milyen nehez bejutni a bgf koleszaba?
3 gyermekesek vagyunk szuleim nem keresnek sokat, de tobbet keresnel, mint minimalber. Szombathelyi vagyok (a tavolsag is szamit ugy tudom) van eselyem koleszra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!