A 11. és 12. évfolyam mit tanul kémiából és földrajzból? Melyik a nehezebb?
mi 11. 12.ben a 10. év utolsó 2.-3. fejezetét vesszük
/9.be lemaradtunk az anyaggal azt bepótultuk 10.be így kimaradt/ ez föci /mozaikos könyvből nincs 11 12 és így lett megoldva/
kémiám meg nincs se fizikám
csak bioszom meg föcim /nekünk ez fakultáció helyett van hogy a 4ből 2t tovább kell vinni mert mindet 9. óta tanultuk mondjuk én szivesebben mentem volna fizika föcire de senki más nem volt olyan bolond mint én hogy fizikára menjen/
A földrajz nem mondom, hogy könnyebb, de általánosságban könnyebben tanulható bárki számára.
A kémia mondjuk nehezebb, de nincs értelme ez alapján választanod, mindenkinek az a könnyebb, amit szeret, amit szívesen tanul.
Olyat válassz, ami utána esetleg jobban kell a továbbtanulásodhoz. Ha egyik se, akkor inkább a föcit választanám a helyedben. (Mondjuk én mindig is utáltam a földrajzot... :D)
hát ... továbbtanulni nem hiszem hogy fogok menni, csak technikumra ... nincs semmi elképzelésem :/
de azt hiszem, hogy a kémiát fogom választani
köszönöm a válaszokat :)
szia
a fizikát csak meg kell tanulni,a jeleket szabályokat stb... a kémiát érteni kell mert b@szhatod... fodrászként emelt szinten kellett tanuljuk a kémiát míg a fizikát kivűlről fújtam (mert csak meg kellett tanulni és a tanultakat alkalmazni) addig egy kémiai egyenletet megoldani vagy a levezetni sokkal nehezebb... jól gondold át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!