Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A 11. és 12. évfolyam mit...

A 11. és 12. évfolyam mit tanul kémiából és földrajzból? Melyik a nehezebb?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

mi 11. 12.ben a 10. év utolsó 2.-3. fejezetét vesszük

/9.be lemaradtunk az anyaggal azt bepótultuk 10.be így kimaradt/ ez föci /mozaikos könyvből nincs 11 12 és így lett megoldva/

kémiám meg nincs se fizikám

csak bioszom meg föcim /nekünk ez fakultáció helyett van hogy a 4ből 2t tovább kell vinni mert mindet 9. óta tanultuk mondjuk én szivesebben mentem volna fizika föcire de senki más nem volt olyan bolond mint én hogy fizikára menjen/

2012. ápr. 23. 15:06
 2/7 A kérdező kommentje:
értem ... én 10.-es vagyok és el kell dönteni, hogy mit szeretnék továbbtanulni .. de fogalmam sincs
2012. ápr. 23. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:

A földrajz nem mondom, hogy könnyebb, de általánosságban könnyebben tanulható bárki számára.

A kémia mondjuk nehezebb, de nincs értelme ez alapján választanod, mindenkinek az a könnyebb, amit szeret, amit szívesen tanul.

Olyat válassz, ami utána esetleg jobban kell a továbbtanulásodhoz. Ha egyik se, akkor inkább a föcit választanám a helyedben. (Mondjuk én mindig is utáltam a földrajzot... :D)

2012. ápr. 23. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok arra sincs ötleted, hogy későbbiekben mit szeretnél? vagy hogy mi érdekel?
2012. ápr. 23. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:

hát ... továbbtanulni nem hiszem hogy fogok menni, csak technikumra ... nincs semmi elképzelésem :/

de azt hiszem, hogy a kémiát fogom választani

köszönöm a válaszokat :)

2012. ápr. 23. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:
*technikumra fogok menni :P
2012. ápr. 23. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:

szia

a fizikát csak meg kell tanulni,a jeleket szabályokat stb... a kémiát érteni kell mert b@szhatod... fodrászként emelt szinten kellett tanuljuk a kémiát míg a fizikát kivűlről fújtam (mert csak meg kellett tanulni és a tanultakat alkalmazni) addig egy kémiai egyenletet megoldani vagy a levezetni sokkal nehezebb... jól gondold át

2012. máj. 13. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!