Kötelezhetnek egy gimnáziumban testnevelés órán tornadressz viselésére?
Az iskola dönti el, milyen tornafelszerelést kér.Kötelezhet rá.És valóban ez volt a tornafelszerelés mindenhol évtizedekig, akkor miért nem volt probléma?
A tornafelszerelésnél a praktikusságnak és az egységességnek kell dominálnia. Így lányoknak a legmegfelelőbb a tornadressz, fiúknak pedig fehér atlétatrikó és rövidnadrág. Azt sem értem, a fiúk felszerelésében az atlétát miért cserélték le pólóra sok helyen.
Értem. Köszönöm a válaszokat.
(A praktikussághoz annyit fűznék hozzá, hogy azért annyira nem az; ma végigjártam a megyeszékhelyt, sehol sem lehet kapni már ekkora méretben, netről meg nem tudunk méregdrágán rendelni).
Neten sem olyan méregdrága, és akár 182-es, 188-as méretet is rendelhetsz a gyártótól. Mi is így tettünk.
F e s s . h u honlap, tornaruházat. Találsz ott egy e-mail címet és telefonszámot (nem kell regisztrálnod, az kereskedőknek szól).
Rendkívül kedves a hölgy, és a piros, fekete, kék színeken felül más színekben is legyártják.
Budapesten a Kecskeméti utcában van egy sportbolt a Kálvin tértől kb 150 méterre a bal oldalon, ott is kaphatsz akár 188-as méretig, igaz, itt csak pamut anyagból.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!