Közlekedésmérnökiről gépészmérnökire?
Miért szeretnél átmenni, milyen negatívumokat hallottál róla??
Amúgy elég nehézkes az átmenetel és nem is nagyon szokott menni. Kevés tárgy tematikája egyezik, tehát amit megcsináltál 1 év alatt alig fogadnak el valamit belőle...
Olyanokat hallottam, hogy a legkönnyebben elvégezhető mérnökszak, ami nem baj, csak azt is mondták, hogy nem fogok tudni vele elhelyezhedni, mert pl. az Audi-gyárba is a gépészeket keresik. Tehát mindig a gépészek élveznének előnyt, a közl-eseknek pedig az lenne, amit hagytak nekik. Nem tudom mennyire igaz.
Amúgy Széchenyire jelentkeztem.
" a legkönnyebben elvégezhető mérnökszak,"
Nemtudom kitől hallottad, de ritka ostoba ember volt :)
Én is a Széchenyire járok Közlekmérnökire, ha érdekel mesélek.
A könnyen elvégzésről annyit: kb 60%-át rostálták ki így a végéről visszatekintve.
Audiba valóban nem a közlekeseket ekresik elsősorban (bár van volt szaktársam aki ott dolgozik, de jellemzően logisztika szakirányosok, érthetően.)
Ettől függetlenül az AUDI után is van élet, logisztikával 1001 cég az országban, szeszával volánok, közúti közlekedési cégek, vasút szakkal meg MÁV, magánvasutak, hatóságok.
Kérdezz, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!