Kodolányi János Főiskola-turizmus szak?
Sziasztok!
Jár valaki ide közületek? Úgy általában milyen ez a suli?Mennyire nehéz elvégezni ezt a szakot? Aki esetleg már elvégezte vagy éppen itt tanul, örülnék neki ha tudna róla mesélni valamit :) Köszi!
Sem a KJF, sem a turizmus nem örvend nagy közszeretetnek Magyarországon mostanában, úgyhogy az ilyen fajta reakciókra jobb ha felkészülsz, pláne ha oda szeretnél menni. :-)
Én voltam egyébként nyílt napon, a budapesti intézményükben, bár nem turizmusra ültem be, de az egy órás nyitó konferencia az közös volt mindenkinek, elég jó benyomást keltettek, jó volt a prezentáció, a suli épülete is tetszett, a tanárok is kedvesnek tűntek úgy általánosságban, de aztán ki tudja, nyílt napra ugye mindenki előveszi a kedvesebbik énjét. :-)
Végülis nem oda mentem, de nekem bejött, elég sok gyakorlati oktatóhelye van és az Erasmus mellett még meg lehet pályázni pár külföldi ösztöndíjat is.
Viszont a Kodolányin idén januártól nem indul államilag támogatott képzés, önköltséges mindegyik, ennek feltétlen nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!