Mikor lesz az első tanítási nap a Kodolányi János Főiskola turizmus- vendéglátás szakán?
Na, én is pont ezt akartam kérdezni. :)
De ha szabad, akkor én is feltennék ide egy kérdést, igaz, kicsit más témájú, de az intézmény ugyan az:
beiratkozós napra, ha évnyitóval kezdődik, miben illik menni? A melegre való tekintettel lehet lazább, nyári cuccban, vagy mindenképp ajánlatos a fehér/világos felső - sötét alsó összeállítás?
Pl. kedves kérdező, te miben mész, ha szabad kérdeznem? :)
(amúgy bocsi, ha hülye kérdés, de nekem nem egyértelmű és inkább megkérdezem, mint hogy aztán ott tűnjek ki a nem egészen oda való öltözetemmel...)
Hahó! Én vagyok, aki a hozzászólást írta. Közben rájöttem, h a felvi.hu-n van a sulinak fóruma, ott megkérdeztem az illetékest, ezt a választ kaptam:
"Tisztelt Hallgató!
Tájékoztatom, hogy nappali tagozaton 2010. szeptember 6. az első tanítási nap, míg levelező és távoktatás tagozaton az oktatás az órarendben írt napokon van.
Üdvözlettel:
dr. Barta Adrienn
tanulmányi igazgató
KJF "
Amúgy én lehúztam két éve pár hónapot a BGF-en, na, ott tényleg nem tájékoztattak semmiről, ahhoz képest itt már elég sok mindent leírtak/mondtak. Minden relatív... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!