BME-sek! Ilyen esetben mi történik? (n*15 kredit)
Na végül mi lett az utolsó vizsgáddal?
Én is hasonló helyzetben voltam tavaly (nem lett meg a 30 kreditem több okból kifolyólag), de már az első félévem elég rosszul sikerült, úgyhogy a biztonság kedvéért felvételit újra beadtam februárban. Így fel is vettek újra, és onnan folytattam mindent ahol abbahagytam. Nagy pofáraesés volt azért, hogy kidobtak, úgyhogy második évben már hajtottam, sokkal jobb is lett.
Egyébként úgy tudom úgy működik, hogy ha az utolsó 2 aktív félévedben nem teljesítettél 30 kreditet, akkor átsorolnak költségesre, valamint van az n*15-ös szabály is, de mivel ez második félév után ugyanúgy 30 kreditet tesz ki, így első körben átsorolnak költségtérítésesre, viszont utána kapásból ki is dobnak. Én is kaptam két külön csinos kis levelet, egyet az átsorolásról, egyet az elbocsátásról.
Sajnos a vizsgám nem lett meg... Viszont még mindig nem kaptam semmit, egyszerűen nem értem mi van ilyenkor.
De ha nincs meg a 30 akkor most költségesre raknak át és a köv szűrésnél bocsájtanak el, vagy rögtön? Ez nem tiszta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!