Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a kreditkövetelmény költség...

Mi a kreditkövetelmény költségtérítésen?

Figyelt kérdés

Én gy tudom, hogy ktgeseknek nincs előírva, hogy mi a minimum követelmény csak államin ami félévenként 15 kredit. Jól tudom?

Ugyanis nem várt esemény történt így nem tudok tanulni és nem valószínű, hogy egyáltalán egy kreditet is szerzek.

2012. jún. 4. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
A diploma feltétele félévente átlag 30 kredit, az évismétlés nem számít plusz félévnek. Azaz ha egy képzés bukás nélkül X féléves, akkor 30*X kreditet kell összeszedni tök mindegy hány év alatt hogy megkapd a diplomád.
2012. jún. 4. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
nálunk 30 kredit/2félév. szóval ha egyik félévbe egy kredit se lesz meg, de a másodikba megcsinálod a 30at, akkor nincs gáz, nem rúgnak ki. de igazából ez egyetemenként változó.
2012. jún. 5. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre általánosságban nem lehet válaszolni, mert intézményfüggő. Menj be a TO-ra és kérdezd meg.
2012. jún. 5. 09:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jól sejtettem, ktgesen nincs követelmény, Szegeden se volt. Szal szintem sehol nincs ktgesen, biztos nem államira értettétek?
2012. jún. 6. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!