Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érdemes 24-5 évesen belekezden...

Érdemes 24-5 évesen belekezdeni az orvosi egyetembe nőként, ha mellette családot is szeretnék majd valamikor alapítani, gyerek stb? Mennyibe jön ki államilagon egy évre való tankönyvek és egyéb kötelezettségek árai?

Figyelt kérdés

Mindenféleképpen sebészi karrier, vagy sürgősségi traumás dolgok érdekelnek.

Medikusok/medikák illetve orvosok véleményére lennék kíváncsi.

22 éves vagyok,kiskorom óta orvos szeretnék lenni, csak kicsit későn kezdtem el tenni érte.- Nagy az elhívatottság bennem, és a gyógyítás miatt, önzetlenül, nem anyagi javakért.- Utóbbi 4 évben kezdtem helyre hozni... Középiskolában is -1 év 0. miatt.

Szóval 19 évesen belekezdtem OKJ-s ápolóba.

Még egy évem van, de anyagi helyzet miatt nem biztos, hogy eltudnám rögtön kezdeni, szóval kéne 1 évet dolgozni pénzt gyűjteni.

Ekkor lennék már 24-5 mire odakerülök, hogy bejutok.

Pontok itt nem kérdés, mert meglenne államilagra addigra, különben nem tenném fel a kérdést.

2012. jún. 1. 18:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
#20 vagy mondjuk elfoglalt, mert életeket ment. :D Tudod általában az ember pályája kicsit zsúfolttá válik miután elkezdi az orvosit.
2022. nov. 21. 18:57
 22/37 anonim ***** válasza:
Hát egy üzenetre csak lenne ideje, meg dicsekedne is sztem...
2022. nov. 22. 09:06
 23/37 anonim ***** válasza:
Persze, egy orvosnak minden vágya egy anonim oldalon bizonygatni a sikerét idegeneknek.
2022. nov. 22. 09:51
 24/37 anonim ***** válasza:
Persze hogy sikerült neki....most épp vakbelet operál, azért nem ér rá..🤪
2022. nov. 22. 10:54
 25/37 anonim ***** válasza:
A viselkedéseddel remekül leírtad a magyar nép jellemét. Gratulálok. :)
2022. nov. 22. 11:34
 26/37 anonim ***** válasza:
Persze, hiszen most egy epehólyagot vesz ki endoszkóppal.🤪
2022. nov. 22. 14:46
 27/37 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy te nem azt csinálod! :)
2022. nov. 22. 15:10
 28/37 anonim ***** válasza:
A kérdező se, az biztos😅
2022. nov. 22. 15:23
 29/37 anonim ***** válasza:
Ha te ettől jobban alszol, nekem mindegy. Sajnálom, hogy ezzel próbálod vigasztalni a saját sikertelenséged.. talán bele kéne húzni neked is ahelyett hogy popcornnal a kezedben várod, hogy más véletlenül se érje el a célját.
2022. nov. 22. 20:16
 30/37 anonim ***** válasza:
Ha ha,sose eszem popcornt.Én már elvégeztem az egyetemet, bocsi.Ezert is vagyok abban biztos, hogy a kérdező csak álmodozott.😀
2022. nov. 23. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!