Orvosi egyetemesek . Mennyire "foglal" le titeket a tanulás? Mennyi időtök van szabadidőre? Esetleg gyerek vállalás . Megoldható ez?
Az első 3 év nem a szabadidőről szól sajnos. Én is folyton tanulok, így se sikerül mindig minden úgy ahogy szeretném. Gyereket nem vállalnék, csak az egyetem után.
Egyébként az, hogy mennyit kell tanulni, függ attól is, hogy milyen képességű az illető. Van olyan csoporttársam aki fele annyit tanul mint én, viszonylag sokat bulizik és mégis háromszor jobb tanuló mint én.
Sokat kell tanulnom, de én nem érzem azt, hogy semmire sincs időm. Sokszor ülünk be csoportársakkal kávézni két óra között, vagy este megiszunk egy-két sört, nekem ez tök pihentető:) Mondjuk kifejezetten bulizni nem sokat járok, de nem azért, mert nincs időm, hanem mert nem annyira szeretem:D
Hétvégente barátommal vagyok, mivel távkapcsolatban élünk, így a tanulás a hétköznapokra ill. a vonatútra marad. Ha nagyon el vagyok havazva, akkor amíg barátom alszik délelőtt, addig tanulok.
Persze néha le kell mondai egy-egy hétvégét, ha nagyon összecsúsznak a dolgok. A vizsgaidőszak meg kész katasztrófa:D
De a szorgalmi időszakot imádom:)
Azért gyereket egyetem alatt nem vállalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!