Ezek jók lehetnek az emeltszintű biológia érettségi szóbeli vizsgájára? (többi lent)
Nekem meg van a plusz 80 pont, de nem nyom semmit ha a biológiám szarul sikerül. A fizikám olyan 60 pontos lesz. Majd meglátjuk.. Én úgy gondolom, hogy a mentőtisztire felvesznek..
Az előkészítőt a semmelweis egyetem tartja hétvégenként, olyan ok is jelentkezhetnek akiknek nincs érettségiük biológiából és fizika vagy kémiából. Tehát ott segítenek megszerezni... Remélem oda felvesznek, oda csak az alap tantárgyak érettségie kell. Az előny talán ott lesz, hogy már az egyetemen tanulok hétvégenként, hétköznap pedig mentőtisztként tevékenykedhetek....
---őszintén ki tudja mi lesz még... bizakodok.
Ja 10-én lesz a szóbeli, szóval tanulni, tanulni és tanuli kell!!!!!!
150 tételt fogok megtanulni gyerekek... Király.
Na az jó, akkor lehet nekem is megvan a plusz 100 pont, mert én úgy tudtam hogy 80 pont a maximum.
van egyszer 40 meg 50 pontom, ha jól tudom... Majd kiderül nem akarok találgatni ...
Lesz amilesz. Ha nem vesznek fel sehova megyek előkészítőre van egy lehetőségem, ami bejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!