Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezek jók lehetnek az emeltszin...

Ezek jók lehetnek az emeltszintű biológia érettségi szóbeli vizsgájára? (többi lent)

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 31. 17:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én inkább a helyedben egyedül készülnék és akkor csak egy évet vesztesz ha nem vesznek fel.Én is ha nem vesznek fel ami valószínű ősszel megyek kémia , biosz emeltre majd egyedül felkészülök.Én vidéki egyetemeket jelöltem be.Pécs az első.
2012. jún. 1. 06:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Neked hány pluszpontod van?
2012. jún. 1. 07:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Szívesen beszélgetnék veled Facebookon is ha van kedved.
2012. jún. 1. 09:02
 14/20 A kérdező kommentje:

Nekem meg van a plusz 80 pont, de nem nyom semmit ha a biológiám szarul sikerül. A fizikám olyan 60 pontos lesz. Majd meglátjuk.. Én úgy gondolom, hogy a mentőtisztire felvesznek..

Az előkészítőt a semmelweis egyetem tartja hétvégenként, olyan ok is jelentkezhetnek akiknek nincs érettségiük biológiából és fizika vagy kémiából. Tehát ott segítenek megszerezni... Remélem oda felvesznek, oda csak az alap tantárgyak érettségie kell. Az előny talán ott lesz, hogy már az egyetemen tanulok hétvégenként, hétköznap pedig mentőtisztként tevékenykedhetek....

---őszintén ki tudja mi lesz még... bizakodok.

2012. jún. 1. 12:20
 15/20 A kérdező kommentje:

Ja 10-én lesz a szóbeli, szóval tanulni, tanulni és tanuli kell!!!!!!

150 tételt fogok megtanulni gyerekek... Király.

2012. jún. 1. 12:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem 90 pluszpont van emelt szintű biosz meg felsőfokú nyelvvizsga.Gyógytornásznak biztos felvesznek de azt nem kezdem el nem pazarolom az államilag támogatott féléveket erre.A mi megyénkben 55 pont lett az emelt biosz átlaga.Ha za fölött vagy talán még van esély.
2012. jún. 1. 12:48
 17/20 A kérdező kommentje:
80 pont a maximum pluszpont!
2012. jún. 1. 21:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötözködni, de 100 pont a maximum pluszpont.
2012. jún. 1. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen 100 pont.És abból nekem 90 van.
2012. jún. 1. 22:08
 20/20 A kérdező kommentje:

Na az jó, akkor lehet nekem is megvan a plusz 100 pont, mert én úgy tudtam hogy 80 pont a maximum.

van egyszer 40 meg 50 pontom, ha jól tudom... Majd kiderül nem akarok találgatni ...

Lesz amilesz. Ha nem vesznek fel sehova megyek előkészítőre van egy lehetőségem, ami bejöhet.

2012. jún. 13. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!