Melyik jobb? Kommunikáció és médiatudomány szak szempontjából melyik sulinak van jobb híre?
Illetve nem is a jó hír a lényeg, hanem az, hogy hol jobb az oktatás? Esetleg odajáró diákok?
Szóval a sulik: KJF, BGF-KKFK, ZSKF, PPKE-BTK, NYME-BTK
Szia!
Nem kell félni a nagyvárostól;) egy idő után megszokod, és buli lesz az egész:) Ha van kedved, megadhatod az e-mail címed, vagy majd akár személyesen is összefuthatunk:)és akkor meg tudom osztani veled, meg te is velem a szeméyes tapasztalataidat:)
Szió!
Szia!
Ne haragudj, hogy csak most írok de nem láttam, hogy írtál!!
Sok minden történt azóta, hogy nem beszéltünk, mármint az iskolával kapcsolatban,megadom az e-mail címem és beszélhetünk! Aranyos tőled :) Szilvi913@freemail.hu
Állítólag a BKF vezeti már kb 4. éve a Kommunikáció és Médiatudomány szak rangsorát országosan. (Kepes András a dékán egyébként).
Én ide járok, és elindítottam egy blogot is, hogy mindenki lássa - akit érdekel - milyen is a képzés (heti szinten tudósítok):
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!