Van itt olyan, aki védőnőnek tanul?
Figyelt kérdés
Eddig ÁOK-s voltam, de gondolkodom rajta, hogy váltani kéne. Megéri? El lehet vele helyezkedni?2012. máj. 27. 17:00
11/14 A kérdező kommentje:
Ezzel én is tisztában vagyok, de nem azért készültem orvosnak, hogy "presztízsem" legyen. Persze, szépen néz ki egy Dr. a név előtt, de én sohasem voltam karrierista, boldog lennék egy kevésbé elismert szakmával is, ha szívből csinálom.
2012. máj. 27. 18:35
12/14 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy végül hogy döntöttél?
Nagyon szimpatikus a hozzáállásod. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Végzős védőnő vagyok, nem bántam meg :) Főleg látva a volt csoporttársaimat, akik "öregedtek" legalább 10-15 évet, annyira megtörte őket az egyetem. Nem csak családellenes, hanem emberellenes is az orvosképzés, ez nagyon szomorú :(
2016. máj. 19. 22:53
14/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Azóta hogyan alakult a karriered? Nehéz volt baba mellett az egyetem? Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!