Jó a Kispesti Berzsenyi Dániel-Puskás Ferenc Általános Iskola?
Én egy másik kispesti iskolából áthoztam a gyerekeimet a Puskásba. Itt viszonylag kis létszámú osztályok (20 fős) vannak. A tanárok ráérnek a gyerekemmel foglalkozni és arra is nyitottak, hogy velem megbeszéljék a problémákat.
Szerintem jó csere volt.
A mostani elsősöknek szuper tanító nénijük lesz.
Nekem nem túl szimpatikus a Puskás - lehet, jók a tanárok, de nagyon sok ott a roma/tahó magyar gyerek.
Emellett az épület sincs jó helyen, az udvar főútra nyílik, ami nem a legegészségesebb, az épület is lepukkant szocreál, egy lehangoló környéken.
Ettől eltekintve nem akarlak lebeszélni, mert lehet, nektek beválik, valóban, alacsonyak az osztálylétszámok, és ha muszáj logi osztályba járni, a kerületben csak itt van. (egy oda járó ismerősöm szerint semmit sem ér, ugyanolyan, mint a normál osztály, csak a neve logopédiai, súlyos beszédhibákat nem hoz helyre - emellett beszédfogyatékos gyereket több iskola is befogad integráltan, pl. Ady, Gábor Áron, Eötvös, Pannónia)
Ebbe a topicban is vannak róla vélemények:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Nem vitatom, hogy nézhetne jobban ki az iskola. Kivülről is, belülről is. Viszont talán épp ezért sokat foglalkoznak az aktuális dekorációval, amit gyerekekkel csináltatnak.
Viszont a középiskolai gyerekek tartják az ott megszerzett átlagukat. Tehát ha 3sal végzett, akkor a középiskolában is 3..., ha 4sel, akkor 4es... stb. És ez szerintem nagyon pozitiv. Kétségtelen, hogy tanulni kell ebben az iskolában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!