Szerintetek Szegeden a Deák Ferenc Gimnázium vagy a Tömörkény István Gimnázium a jobb?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 20:48
3/11 anonim válasza:
tömörkény jobb de a deákba sokkal több jó suna van :D
5/11 anonim válasza:
Deák! Jobbak az iskolai körülmények, a társasági élet, bár az oktatás színvonala nagyjából eggyező mind két iskolában vanak problémásabb 'elzüllöttebb' osztályok. A Deákban talán az az idegesítő hogy bizonyos körökben igen durva hierarchia uralkodik annak ellenére hogy ez csak egy gimnázium. Team dfg <3
6/11 Bratilla válasza:
A Deák sokkal színvonalasabb, és szerintem mára ahogy elnézem, erősebb, mint a Tömörkény.
7/11 anonim válasza:
Tömörkény és Deák nagyjából megegyező iskolák. Én Tömörkényes vagyok szóval nyilván azt ajánlom, de anyukám Deákba tanít úgyhogy azt is csak javasolni tudom :)
8/11 anonim válasza:
Utolsó : Anyukádat hogy hívják ha szabad kérdeznem?:)
9/11 anonim válasza:
Zs. Rózsa, irodalom és töri tanár :)
10/11 anonim válasza:
Tömörkény!!! :-) Ja és biztos a Deákban sokkal több a "jó suna". A Tömörkényben viszon szépek, de még mellé kedvesek, aranyosak és okosak is! A Tömörkény mindig is a szép lányokról volt híres. De persze, ha lány vagy, akkor neked ez nem számít, max annyit, hogy közéjük fogsz tartozni! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!