Mi a véleményetek a Kölcseyről (mármint a gimiről)? Főleg olyantól kérdezem aki oda jár/járt!
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 16:15
1/10 anonim válasza:
Melyik városról van szó?
Bár gondolom Budapest, mert a fővárosiakra jellemző, hogy nem jut sosem eszükbe, hogy a városhatáron kívül is van élet...
2/10 A kérdező kommentje:
Budapest!
2012. máj. 26. 16:30
3/10 bensdorp válasza:
Van egy barátom, aki oda járt, és nagyon jól megtanult ott franciául a két tannyelvű osztályban.
4/10 A kérdező kommentje:
És mesélt valamit arról hogyan tanultak vagy ilyesmi? Mert én is francia tagozatra jelentkeznék...
2012. máj. 26. 16:46
5/10 bensdorp válasza:
Azt tudom, hogy a tárgyak feléből franciául érettségizett, mivel franciául hallgatta azokat az órákat. De nem tudom pontosan, melyiket.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. máj. 26. 16:59
7/10 anonim válasza:
Kölcsey Zalaegerszeg?
10 éve jó suli volt, most nem tudom, mert messze elkerültem onnan.
8/10 A kérdező kommentje:
Budapesten....!!!!
2012. máj. 26. 20:54
9/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, sőt szintén 10 éve végeztem ott, de ez a kérdés - mint kiderült - nem nekünk szólt :)
10/10 anonim válasza:
Én oda jártam franciára. 0. évben volt 5ből 4nap dupla francia, ezen kívül matek szaknyelv, töri szny, földrajz szny, 2.félévben fizika szny, ezeken az órákon jóformán szavakat tanulsz, senkit nem a matek tudásod érdekel, hanem, h tudod-e pl. a számokat fr.ul. van matek szintentartó óra, az magyarul,ott a matek kell. a köv években ugyanezek a tantárgyak franciául, de már nem maga a nyelvtudás, mát a tananyag a lényeg. Ami magyarul van: kémia, tesi, rajz, ének, etika, filozófia, informatikánál és biosznál lehetett választani, h magyar vagy francia. Utolsó 2 évben francia civilizáció természetesen franciául. Érettséginél ha felsőfokú nyelvvizsgát akarsz, franciából emeltezned Kell és 5ös kell,h legyen, de nem nehéz, még a hülyéknek is megvan a 60%,ami ugye emelten már 5ös, ezen kívül 2 tantárgyból kell franciául érettségizni, elég közép szinten is és elég a 2es és megvan a felsőfokú nyelvvizsga. Remélem, mondtam vmi újat és segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!