Kandó Kálmám Villamosmérnöki Karra (ÓE) jártóktól kérdezem, hogy a 2 telephely közül lehet választani, hogy hova szeretnék járni?
Figyelt kérdés
Villamos energetikára szeretnék menni.2012. jan. 7. 20:31
1/3 anonim válasza:
Hali azt hiszem, hogy lehet és akkor a 3. kerületben leszel, mert ott van az energetika szakirány telephelye. Meg kell várnod, hogy felvegyenek és akkor megmondod, hogy ott szeretnél lenni, szerintem gond nélkül oda írnak be....
Egyébként több szempontból is sokkal jobb, ha már eleve ott kezdessz.
Ha kérdésed van ők tudnak felvilágosítást adni, vagy itt meg is kérdezheted:
Cím: 1034 Budapest, Bécsi út 94-96.
Telefonszám: (1) 666-5860
Fax: (1) 666-5879
E-mail: laboda.gyorgyi@kvk.uni-obuda.hu
Web: [link]
mailre nem biztos hogy válaszolnak, inkább hívd fel őket.
2/3 anonim válasza:
Tehát kb nyár elején (vagy nem tudom pontosan mikor hirdetik ki a ponthatárokat) de azután 1-2 héttel keresd meg őket és szerintem gond nélkül elintézik.
3/3 anonim válasza:
fogsz majd kapni róla értesítést amikor lehet majd választani telephelyet. Ha energetikára akarsz menni, akkor ahogy előttem írták Óbudára kell menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!