Mikor kapják meg az értesítőt, akik megbuktak érettségin?
Figyelt kérdés
Remélem, hogy nem buktam meg, de azért nagyon félek az egésztől. Biológiából emelt szinten írásbeliztem eddig és nem sokára lesz a szóbelim. Ha az írásbelin megbuktam, akkor mikor kapok értesítőt róla? vagy hogy van ez a rendszer? ha jól tudom 30%nak kell meglennie2012. máj. 25. 13:16
1/4 anonim válasza:
Majd mondanak egy időpontot, mikor mindnekinek be kell mennie az iskolába és egyenként bemennek egy terembe megnézni az összes érettségit
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
én is így gondoltam, de egy ismerősöm azt mondta, hogy még előtte a bukott diákok kapnak egy értesítőt. Ezek szerint nincs így?
2012. máj. 25. 16:59
3/4 anonim válasza:
10%-nak kell lennie, hogy szóbelizhess, és az írásbeli előtt elmondták, hogy mikor lehet megtekinteni a kijavított írásbeliket.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez időponttal tisztában vagyok. Oké, köszönöm.
2012. máj. 25. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!