Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Középiskola? Mit mondtok?

Középiskola? Mit mondtok?

Figyelt kérdés
Szóval Szeptemberben megyek középbe és mondanátok tanácsokat?? Ne olyanokat, hogy légy nyitott, mert ez sose jön be. Hanem, olyanokat mondjatok, hogy miről szeretnek általában beszélgetni a lányok és a fiúk. Jó sok barátot akarok viszont nem merek nagyon megszólalni nagy társaságban. Ez azért van mert az óvodában sokat piszkáltak. A suliban csak négy igaz barátom van akivel beszélni szokta. De a fiúkkal is nagyon jól elvagyok, mert nagyon sok perverz megjegyzésük van én meg vissza szoktam rájuk vágni. Így kicsit megkedveltek. De itt is nagyon sokat piszkáltak a fiú, akik másik osztályba járnak. És az egyikkel egy osztályba fogok járni hozzá meg, hogy álljak majd?? Bármilyen tanács jó a középsulival kapcsolatban csak azt ne mondjátok, hogy legyek nyitott!!! Ja és milyen frizurát tanácsoltok?? Mert nyáron levágathatom.

2012. máj. 20. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:

a hosszú haj szerintem bejön a legtöbb embernek,

egyébként csak későn jöttem rá, hogy lány vagy így sokáig azt akartam tanácsolni, hogy első nap verd be a legnagyobb srác orrát.

egyébként nincs mit tenni, legyél kedves mindenkivel aki hozzád fog szólni (értsd: ne küld el őket a francba)

2012. máj. 20. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nehéz a gimi eleje, de nem csak neked. Olyan frizurát csinálj, ami jól áll az arcformádhoz.a femina.hu -n vannak tippek
2012. máj. 20. 15:55
 3/3 anonim válasza:

nekem még középsulis időszakomban sokat segített az egészséges irónia minden helyzetben. a tanárokkal is (és ez is fontos).

de talán ennél is fontosabb: ne az legyen a célod, hogy sok barátod legyen, hanem normálisak legyenek, akiket barátaidnak nevezel majd, és ne add fel az elveidet csak azért, hogy bááááárki megkedveljen.

2012. máj. 26. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!