Középiskola? Mit mondtok?
Figyelt kérdés
Szóval Szeptemberben megyek középbe és mondanátok tanácsokat?? Ne olyanokat, hogy légy nyitott, mert ez sose jön be. Hanem, olyanokat mondjatok, hogy miről szeretnek általában beszélgetni a lányok és a fiúk. Jó sok barátot akarok viszont nem merek nagyon megszólalni nagy társaságban. Ez azért van mert az óvodában sokat piszkáltak. A suliban csak négy igaz barátom van akivel beszélni szokta. De a fiúkkal is nagyon jól elvagyok, mert nagyon sok perverz megjegyzésük van én meg vissza szoktam rájuk vágni. Így kicsit megkedveltek. De itt is nagyon sokat piszkáltak a fiú, akik másik osztályba járnak. És az egyikkel egy osztályba fogok járni hozzá meg, hogy álljak majd?? Bármilyen tanács jó a középsulival kapcsolatban csak azt ne mondjátok, hogy legyek nyitott!!! Ja és milyen frizurát tanácsoltok?? Mert nyáron levágathatom.2012. máj. 20. 15:42
1/3 anonim válasza:
a hosszú haj szerintem bejön a legtöbb embernek,
egyébként csak későn jöttem rá, hogy lány vagy így sokáig azt akartam tanácsolni, hogy első nap verd be a legnagyobb srác orrát.
egyébként nincs mit tenni, legyél kedves mindenkivel aki hozzád fog szólni (értsd: ne küld el őket a francba)
2/3 anonim válasza:
Nehéz a gimi eleje, de nem csak neked. Olyan frizurát csinálj, ami jól áll az arcformádhoz.a femina.hu -n vannak tippek
3/3 anonim válasza:
nekem még középsulis időszakomban sokat segített az egészséges irónia minden helyzetben. a tanárokkal is (és ez is fontos).
de talán ennél is fontosabb: ne az legyen a célod, hogy sok barátod legyen, hanem normálisak legyenek, akiket barátaidnak nevezel majd, és ne add fel az elveidet csak azért, hogy bááááárki megkedveljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!