Tényleg kötelezővé teszik a heti 5 testnevelés órát a 9. évfolyamban a 2012/2013-as tanévtől kezdődően?
Hát én is úgy hallottam.Tanár ismerőseim is megvannak rökönyödve.Amilyen vízfejű idióták döntenek az oktatásról akik soha nem is tanítottak nem csodálom hogy elrontanak mindent.
Meg a miniszterelnök "úr" focib_zi
A 3. nyelv nem igaz,de a másik kettőről én is hallottam.Elég nagy hülyeség mindkettő.
De örülök hogy 96os vagyok:D
kedves utolsó, nem a testnevelés órák számával van, hanem azzal, hogy mégis mikor legyen?
nekem már nincs okom panaszkodni, mivel most érettségizek, de tapasztalatból mondom, hogy eddig 5 éven keresztül (nyekes voltam) szinte végig napi 7 óráim voltak, ekkor jön kérdés, melyik tantárgy rovására menjen? a matek? a magyar? a történelem? szerinted?
Elvileg így lesz...
Mondjuk engem nem érint már ez, meg igazán nem is ez a probléma, hogy 7 órát bent kell lenni egy nap, ez azért nem olyan vészes dolog szerintem, hanem inkább azt tartom furcsának, hogy mondjuk miért nem matek óraszámot emelik? Vagy fizikát? Vagy ilyen bonyolultabb tárgyakat, amiket kb senki nem ért, ami persze nem csoda, hisz heti 2 óra fizika pl mire elég, ahhoz képest elég komoly tudományágról beszélünk... Bár oké, ez nem kell majd mindenkinek, de a matek? Hát könyörgöm hány ember van aki nem érti? Erre hallottam mindig is a legtöbb panaszkodást mindenkitől, nem lehet hogy ilyeneket kéne inkább emelni? Jajjj... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!