Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt töri szóbelin lehet...

Emelt töri szóbelin lehet kétféle atlaszt is használnunk?

Figyelt kérdés
Nem találtam evvel kapcsolatban semmilyen rendelkezést, de az írásbelin elvették az egyiket azoktól, akik kettőt hoztak. Beszéltem viszont osztálytársammal, aki más teremben írt, ő azt mondta, maradhatott a kettő mindenkinél, aki kettőt hozott.
2012. máj. 19. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,hogy szóbelin nem saját,hanem iskola atlaszát fogod használni.Szóval a suli fogja biztosítani nektek az atlaszt.
2012. máj. 19. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
De ez emelt szinten is így van? És ha valaki hoz egy szerinte jobb atlaszt annál, amit a helyszínen adnának, akkor azt csak úgy elvehetik?
2012. máj. 19. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Eszerint a bizottság biztosítja emelt szinten is az atlaszokat,így nem valószinű,hogy használhatod a sajátodat.Menj be a suliba,ahol majd szóbelizni fogsz,és kérdezd meg,hogy milyen fajta atlasz/ok lesznek bent,majd könyvtárban tanulmányozd át őket,nehogy meglepetés érjen.

Sok sikert kívánok a szóbelihez!

2012. máj. 19. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a válaszokat is, kelleni fog a siker! :)
2012. máj. 21. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!