Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szigorú érettségi elnökünk...

Szigorú érettségi elnökünk lesz szóbelin. Beleszólhat a felelet pontozásába, ha olyan tárgyról van szó, ami nem az ő szakterülete?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, igen. Pl ilyen pontokban, hogy eszközhasználat (függvénytábla, atlasz, forrás), összefüggő és logikus felelet. És természetesen ha valami nagy hülyeséget mondasz, akkor is. Vagy ha meghallgatja, hogy a kérdező tanár pl sokszor kisegít, de mégis max pontot akar adni, abba is beleszólhat. De szerintem nem nagyon szoktak.
2012. ápr. 24. 20:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Elvileg nem, a saját tárgyából sem és a többiből sem. De persze ha a felelet értékelése irreális, akkor megkérdezheti a kérdező tanárt, hogy ezt komolyan gondolja-e, illetve megszavaztathatja a bizottságot.
2012. ápr. 28. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!